Ratio Solid -latausaseman uudella ”Pure Solar” toiminnolla voi ladata oman aurinkoenergian 100%:sti sähköauton akkuun. Tätä ominaisuutta on toivottu asiakaskunnasta, joilla on oma aurinkopaneelijärjestelmä tai aikovat hankkia sellaisen. Ratio Solid on täydellinen ratkaisu heille, jotka hakevat maksimaalista oman käytön hyödyntämistä kustannustehokkaaseen hintaan.

Suojaa kiinteistö ylikuormittumiselta

Vakiona myös kuormanhallintaominaisuus laitteineen, jolla suojaat kiinteistöä ylikuormittumiselta. Kuormanhallinta on merkittävin ja halutuin ominaisuus tällä hetkellä kotilatauslaitteiden tuoteryhmässä, jonka avulla säästytään pääsulakkeen nostolta ja kalliilta investoinneilta. Ratio Solidin ratkaisu tähän on nopea-asenteiset avattavat virtamuuntajat, jolloin työaika lyhenee merkittävästi. Näin asiakas välttyy lisäkaapeloinneilta ja muutostöiltä keskuksessa, jolloin asentajan työaika vähenee ja kokonaisurakka nopeutuu, vapauttaen näin ollen aikaa muille töille.

Kiinteä latauskaapeli

Viisimetrinen latauskaapeli takaa helpon ja luotettavan käyttäjäkokemuksen, joten kalliita erillisiä latauskaapeleita ei tarvita. Yhteen latausasemaryhmään voidaan liittää jopa neljä Solid-asemaa, jotka jakavat kuorman automaattisesti. Tämä mahdollistaa useamman auton kohteet omakotitaloista pieniin rivitaloihin.

Katso tuotteet Soneparin verkkokaupassa


Teksti ja kuvat: UTU

UTU