EVPike Hybrid on helppo valinta pientaloihin ja taloyhtiöihin, sillä siinä on lataus ja lämmitys yhdessä tolpassa.

EVPike Hybrid on:

  • Turvallinen.Voidaan helposti korvata vanhat lämmitystolpat.
  • Vaivaton. EVPiken voi asentaa seinään tai vanhaan tolppaan, jolloin selviät parin aseman vaihdosta ilman kaapeloinnin tai keskuksen uusintaa.
  • Joustava. Uutuustuote, jossa lataus ja lämmitys samasta pistorasiasta. Sopii sekä hybridille että perinteiselle menopelille.
  • Edullinen. Laitehankinta ja asennustyö on edullista.

Kysy lisätietoja myyjältäsi!

Snro Tuote
34 528 03 Piharasia lataus/lämmitys - EVPIKE PRO 2A2V 2*kWh HYBRID
34 528 04 Piharasia lataus/lämmitys - EVPIKE PRO 2A2V HYBRID

 

Oikeudenmukaista sähköautojen lataamista

Kun ajoneuvojen latauksen tarve asuinrakennuksissa ja työpaikoilla kasvaa, on kohteisiin valittaville tuotteille ja palveluille syytä asettaa korkeat vaatimukset. Jotta ratkaisu on kestävä myös tulevaisuudessa, on hyvä panostaa latausasemiin, jotka kykenevät mittaamaan eri käyttäjien lataamiseen käytettämän energiankulutuksen.

GAROn 22 kWh GLB- ja TWIN-latausasemat valmistavat tulevaisuuteen

GAROn GLB- ja TWIN-asemat on suunniteltu tulevaisuutta silmällä pitäen. Niissä on vakiona mm. dynaaminen kuormanhallinta, joka valvoo, ettei kiinteistön pääsulakkeita ylikuormiteta.

Sähköauton lataus kotona on yhä useamman talouden arkea

Sähköisen liikenteen tilannekatsauksen* mukaan vuoden 2021 kesäkuussa liikenteessä oli jo lähes 78 000 sähköautoa, joista joka viides oli täyssähköinen versio. Aika ilmeistä siis on, että ladattavien menopelien määrän raju kasvu vaikuttaa väistämättä myös latausasemien kysyntään.