UTU:n vakiokeskusvalikoima vahvistui uudella työmaan alakeskussarjalla - mopsilla. Nyt voit hoitaa koko rakennuksen sähköistyksen aina ensimmäisestä sähköntarpeesta rakennustyömaalla lopullisten asukkaiden sähkönkulutukseen UTU:n keskustuotteilla. Mopsi lähtee mielellään mukaasi lähimmästä Soneparin myymälästä!

Kotimainen työmaakeskus pienille ja suurille työmaille

UTU valmistaa omissa tuotantotiloissaan Ulvilassa kotimaisena käsityönä työmaan alakeskuksia. Valittavanasi on useita erilaisia työmaakeskusmalleja, jotka sopivat niin pienen kuin suurenkin rakennustyömaan sähköistykseen. Nämä työmaakeskukset soveltuvat esimerkiksi rakennustyömaiden työmaa-aikaiseen sähkönjakeluun sekä muuhun väliaikaiseen sähkönjakeluun. Työmaakeskukset on tehty kestämään vaativatkin työmaaolosuhteet ja kevyen rakenteen ansiosta keskuksia on helppo siirrellä tarpeen mukaan. Keskuksissa käytettävät Hagerin johdonsuojakatkaisijat ja ​vikavirtasuojakytkimet takaavat ​laadukkaan ja toimivan lopputuloksen.

Suunniteltu kestämään vaativat olosuhteet

Työmaan alakeskukset on suunniteltu UTU:lla niin, että työmaaolosuhteissa kova käyttö on sallittua. Vahva ja kestävä alumiininen putkirakenne antaa suojaa pistorasioille. Työmaakeskukset on tyyppitestannut ja sertifioinut SGS Fimko Oy, joka on maailman johtava tarkastus-, verifiointi-, testaus- ja sertifiointiyritys.  Mopsit ovat standardin EN 61439-4 mukaisia, testatusti kestäviä ja laadukkaita tuotteita.

Miksi valita UTU:n työmaakeskus?

  • Kestävä ja laadukas Fimkon testaama ja standardoitu tuote.
  • Helppo käyttää ja nopea asentaa.
  • Kevyt kantaa ja näppärä siirrellä.
  • Hyvä saatavuus ja nopea toimitus tukkujakelukanavan kautta.
  • Kotimainen Suomessa valmistettu tuote, jonka tuotekehitys ja suunnittelu omissa käsissä.
  • UTU:n työmaa- ja sähkökeskustuotteilla hoidat niin rakennustyömaiden kuin valmistuneiden rakennuksien sähköistyksen alusta loppuun - tuotteet toimivat saumattomasti yhteen.

Mopsit Soneparilta!

Mopsi-työmaakeskusvalikoiman löydät sähkönumerovälillä 3436700 - 3436706.

👉 Osta omasi Soneparin verkkokaupasta! »

Mopsi-työmaakeskuksien sähkötekniset ominaisuudet

Standardit SFS-EN 614391-4 Kotelointiluokka IP44
Nimellisvirta InA 16A-63A Suojaus sähköiskulta Suojamaadoitus ja kotelointi
Nimellisjännite Un 400V Maadoitusjärjestelmä TN-S
Mitoitustaajuus fn 50Hz EMC ympäristö A ja B
Mitoituseristysjännite Ui=Un Suojakatkaisijat C-käyrä
Lyhytaikainen mitoituskestovirta Icw <10kA Vikavirtasuoja A-tyyppi
Mitoituskestovirran huippuarvo Ipk <17kA Mitat (KxLxS) 400-650 x 298-522 x 231-337 mm
Tasoituskerroin 0,7 Paino n. 9-20 kg


Teksti ja kuvat: UTU

Siirrettävät roikkamalliset energiamittarit nyt Eltakolta – mittaa sähkönkulutusta missä tahansa!

Uudessa ammattikäyttöön suunnitellussa, kosteutta ja kolhuja kestävässä energiamittarimallistossa, on 1-vaihe mittarit schuko- ja caravan-pistotulpilla sekä 3-vaihe mittarit 16A- ja 32A-pistotulpilla. Mittarit soveltuvat sisä- ja ulkokäyttöön. Sähköautojen, sähköpolkupyörien- ja potkulautojen lataus. Matkailu- tai myyntiajoneuvot, väliaikaiset valaistusratkaisut ja muut työmaakohteet. Energiakustannusten ja vaatimusten alati kasvaessa, on yhä tärkeämpää tietää energian käyttö ja sen kustannukset erilaisissa kohteissa. Eltakon siirrettävillä energiamittareilla, mittaat sähkön kulutustasi juuri siellä, missä sitä milloinkin tarvitaan. Kaikki malliston energiamittarit ovat MID-sertifioituja, eli mittarin lukemaa voidaan käyttää laskutuksen perusteena. Näytön lukema voidaan lukea vain, kun virta, eli urospistoke, on kytkettynä. Kulutus kuitenkin tallennetaan aina irroitettaessa mittarin tyhjentymättömään muistiin ja edellinen lukema näkyy näytössä aina heti virran palauttamisen jälkeen. Jokaisessa mittarissa on uros ja naaras pistotulpat sekä 1,5 metrin (sis. pistokkeet) liitäntäkaapeli. 1-vaihe mittari schuko- ja caravan-pistotulpilla on lisäksi saatavana myös PRCD-versiona, jossa kaapeliin on integroituna myös vikavirtasuojakytkin. [su_table responsive="yes" fixed="yes"] Snro.TyyppiTuote67 126 41WSZ110DSS-16A MIDSchuko pistotulpilla67 126 42WSZ110DSS-16A+PRCD MIDSchuko pistotulpilla + vikavirtasuojakytkin67 126 39WSZ110CEE-16A MIDCaravan pistotulpilla67 126 43WSZ110CEE-16A+PRCD MIDCaravan pistotulpilla + vikavirtasuojakytkin67 126 44DSZ180CEE-16A MID16A pistotulpilla67 126 40DSZ180CEE-32A MID32A pistotulpilla [/su_table]

FIBOX EK -kotelot

Modulaarista ja korkealuokkaista kotelo-osaamista jo viiden vuosikymmenen ajan.

Lämmitä älykkäästi uusilla Beta-lämmittimillä

Kotimaiset kiinteästi asennettavat Enston Beta-lämmittimet uusiutuivat. Beta-lämmittimet varustettiin elektronisella älytermostaatilla arkea helpottamaan. Lämmityksen ohjaus käy nyt kätevästi myös Ensto Heat Control -sovelluksella. Muutamalla älypuhelimen klikkauksella lämpötilaa voidaan hallita, sekä asettaa loma-aikoja ja kalenteriohjelmia.