Allan Sothman
Johtaja, sähkönjakelu ja Teollisuus,
SLO Oy
7.1.2019

SLO on keskittynyt kahden vuoden ajan palveluiden ja laadun kehittämiseen

Muutoksen ensisijaisena tavoitteena on helpottaa asiakkaidemme toimintaa tarkoituksenmukaisten palveluiden avulla. Laadun ja kustannustehokkuuden parantamisella on pyritty varmistamaan SLO:n kestävä kehitys pitkälle tulevaisuuteen. Keskeisin ja näkyvin hankkeemme on keväällä 2018 käyttöönotettu logistiikkakeskuksen automatisointi, mikä toimii tällä hetkellä täydellä höyryllä.

Digitaaliset palvelut ovat toiminnan moderni tukijalka

SLO:n toiminnan perustaksi on rakennettu uusi verkkokauppa ja sitä tukeva SLO APP, joka päivittyi joulukuussa uusilla ominaisuuksilla.

Verkkokaupan parantunut tuotehaku ja APP helpottavat tuote- ja saatavuustietojen saantia missä ja milloin vain. Myös sähköisten kanavien tilausvaihtoehdot lisäävät joustoa ja vapauttavat aikaa. SLO verkkokaupan ja nyt myös APPin toimitusseurannalla tarkastelet kätevästi tilauksesi kulkua varastolta työmaalle asti. Hallitset helpommin työmaiden materiaalivirtoja toimitusseurannan tapahtumalokin ja toimitusosoitetietojen avulla.

Järjestelmäintegraatioilla verkkokaupan ja APPin käyttö voidaan linkittää asiakkaan toiminnanohjausjärjestelmään, jolloin pystymme palvelemaan laajemmin asiakkaitamme. Mikäli et ole vielä SLO Verkkokaupan käyttäjä, kannattaa nyt tutustua sen erinomaisiin ominaisuuksiin.

Järjestelmällinen esikasaus palveluna

Olemme tänä vuonna ottaneet merkittävän askeleen kohti organisoitua ja tuotteistettua esikasaamisen prosessia. Palvelumme kautta toimitamme vuosittain tuhansia esikasattuja kaapelinjakokaappeja sekä esijohdotettuja ja -ohjelmoituja valaisimia.

Teknisessä tuessa on vuosikymmenittäin yhteenlaskettua osaamista

Teknisessä tuessamme työskentelee kahdeksan oman alansa asiantuntijaa. Sähkönjakelun teknisen osaamisen osalta mainittakoon AMR energianmittaus, sähköauton latausratkaisut sekä aurinkosähköratkaisut. Tekninen tuki ja tuoteorganisaatiomme auttavat myyntiorganisaatiotamme ja asiakkaitamme oikeanlaisten teknisten ratkaisujen löytämisessä. Kehitämme jatkuvasti tuotetarjontaamme sekä teknisiä ratkaisuja sähkönjakelu- ja televerkkoihin.

Sähköteknisen Kaupan Liiton (STK) vuonna 2018 teettämän Yrityskuvatutkimuksen tulosten mukaan asiakkaamme arvioivat SLO:n toiminnan edelleen markkinoiden parhaaksi kaikilla osa-alueilla. Olemme iloisia tästä ja tavoitteenamme on kehittyä vieläkin paremmaksi kumppaniksi.

Tervetuloa tutustumaan ja keskustelemaan kanssamme Verkostomessuille

Olemme keränneet Verkostomessujen osastolle merkittävimmät tuoteratkaisut yhdessä kumppaneidemme kanssa. Pääset myös tutustumaan digitaalisiin palveluihin, joita esittelemme messuosastolla. Valtakunnallinen myyntiorganisaatiomme odottaa keskustelua kanssasi SLO:n uusista ja uudistuneista palveluista, niiden hyödyistä sekä käytännön toteutuksista.

Tuotepäällikkö suosittelee TE:n monikäyttöisiä kaapelikiinnikkeitä: Yksi tuote, lukemattomia mahdollisuuksia!

Oletko koskaan miettinyt kuinka monikäyttöisiä tuotteet voivat olla? Esimerkiksi TE:n Kaapelikiinnikkeet sopivat moneen käyttöön. Nämä kaapelikiinnikkeet ovat suunniteltu tarjoamaan luotettava ja laadukas ratkaisu erilaisiin kaapeleiden kiinnitystarpeisiin, mutta muitakin hyviä käyttötarkoituksia löytyy, olipa kyseessä sitten veneen varusteiden, vapatelineiden kiinnitys tai muut käyttötarkoitukset.

20 kV JT- kytkentäsarjat helpottavat työtäsi

Jännitetyön edut ovat verkonomistajille huomattavat.