SITECO:n Monsun® -tuoteperhe tarjoaa välkkymätöntä, luotettavaa ja monipuolista valaistusta erilaisiin teollisiin käyttökohteisiin.

IP66-suojattujen Monsun® valaisinten runko-osa on valmistettu lasikuituvahvisteista polyesteristä. Helposti huollettavan valaisimen kupu on saatavilla kellastumattomana (PMMA, IK04), sekä PC- ja PA -muoveista valmistettuna (IK08). Monsun® -valaisinten toimitukseen kuuluu katto- tai ketjuasennustarvikkeet, valaisin on asennettavissa myös perinteiseen valaisinripustuskiskoon, Siteco Licross -kiskoon, DUS-kiskoon tai seinään.

Valaisinperheen neljä mallia

  1. Monsun® 12 on haastavien kohteiden tehokas spesialisti -25 C … +40 C käyttölämpötiloihin ja jopa 100000h käyttöiällä. Malli on saatavissa myös älykkäillä vakiovalontuotto (CLO)- ja Tunable White -toiminnallisuuksilla varustettuna.
  2. Läpijohdotettuna (5 x 2,5mm²) saatava Monsun® 22 on kosteiden ja pölyisten ympäristöjen moniottelija 4000K:n tai 6500K:n värilämpötiloilla ja 2500lm – 6000lm valovirtavaihtoehdoilla.
  3. Monsun®12 tai 22 Parking tarjoaa kestävää valaistusta parkkipaikoille ja pysäköintihalleihin soveltuen käytettäväksi -25 C … +40 C lämpötiloissa. Malli on saatavilla ON/OFF –tai DALI –ohjauksella sekä integroiduilla tunnistimilla.
  4. Monsun®12 Facade on suunniteltu teollisuuden ulkoalueiden katoksiin, -35 C ... +50 C käyttölämpötiloihin. Valaisimen laadukkaat läpiviennit ja kellastumaton PMMA-kupu tekevät valaisimesta erittäin kestävän ulkoalueiden rasituksille.

Kiinnoistuitko?

Kysy tuotteesta omalta SLO-myyjältäsi


Siteco logo

Teksti ja kuvat: Siteco

IN65 modulaarinen rajakytkin

  Lähes 200 rajakytkinvaihtoehtoa

Katkon 16A ja 25A KUM-turvakytkimet U2- ja U3-kotelossa

Suurempi kotelo helpottaa asentamista ja mahdollistaa apukoskettimen kaapelin tuomisen koteloon samalta puolelta kuin voimakaapelit.