SITECO:n Monsun® -tuoteperhe tarjoaa välkkymätöntä, luotettavaa ja monipuolista valaistusta erilaisiin teollisiin käyttökohteisiin.

IP66-suojattujen Monsun® valaisinten runko-osa on valmistettu lasikuituvahvisteista polyesteristä. Helposti huollettavan valaisimen kupu on saatavilla kellastumattomana (PMMA, IK04), sekä PC- ja PA -muoveista valmistettuna (IK08). Monsun® -valaisinten toimitukseen kuuluu katto- tai ketjuasennustarvikkeet, valaisin on asennettavissa myös perinteiseen valaisinripustuskiskoon, Siteco Licross -kiskoon, DUS-kiskoon tai seinään.

Valaisinperheen neljä mallia

  1. Monsun® 12 on haastavien kohteiden tehokas spesialisti -25 C … +40 C käyttölämpötiloihin ja jopa 100000h käyttöiällä. Malli on saatavissa myös älykkäillä vakiovalontuotto (CLO)- ja Tunable White -toiminnallisuuksilla varustettuna.
  2. Läpijohdotettuna (5 x 2,5mm²) saatava Monsun® 22 on kosteiden ja pölyisten ympäristöjen moniottelija 4000K:n tai 6500K:n värilämpötiloilla ja 2500lm – 6000lm valovirtavaihtoehdoilla.
  3. Monsun®12 tai 22 Parking tarjoaa kestävää valaistusta parkkipaikoille ja pysäköintihalleihin soveltuen käytettäväksi -25 C … +40 C lämpötiloissa. Malli on saatavilla ON/OFF –tai DALI –ohjauksella sekä integroiduilla tunnistimilla.
  4. Monsun®12 Facade on suunniteltu teollisuuden ulkoalueiden katoksiin, -35 C ... +50 C käyttölämpötiloihin. Valaisimen laadukkaat läpiviennit ja kellastumaton PMMA-kupu tekevät valaisimesta erittäin kestävän ulkoalueiden rasituksille.

Kiinnoistuitko?

Kysy tuotteesta omalta SLO-myyjältäsi


Siteco logo

Teksti ja kuvat: Siteco

Siemensiltä uusi johdonsuojasarja CBE

Siemens on tuonut markkinoille johdonsuojasarjan, joka on erityisesti tarkoitettu laitteistojen suojaukseen, siitä sarjan englanninkielinen lyhenne: CBE eli circuit breaker for equipment.

Tuotteiden vaatimustenmukaisuus vientikaupassa

Suomalaisella teknologiateollisuudella on merkittävä rooli kotimaisessa ja kansainvälisessä kaupassa. Useat yritykset tähtäävätkin kokonaan uusille, kansainvälisille markkinoille hakemaan myyntiin nostetta. Hallittu riskinottokyky, strategiset päätökset ja pitkän aikavälin suunnitelmat antavat yrityksille hyvät mahdollisuudet ulkomaan markkinoilla, kunhan tekninen perusta on kunnossa.

Siirrettävät lämminilmapuhaltimet

El-Björn -lämminilmapuhaltimissa on laaja valikoima siirrettäviä ja vankkarakenteisia korroosion kestäviä malleja tilapäiseen ja pysyvään lämmitykseen eri käyttökohteisiin: rakennuksille, varastotiloihin, teollisuushalleihin sekä erilaisiin kosteisiin tiloihin. Elementtien rakenne varmistaa optimaalisen ilmavirtauksen ja nopean lämpenemisen. Etupuolen ohjaussäleikkö pitää ilmavirran koossa ja pidentää heittopituutta.