SpaceLogic KNX Touch IP 7 tuuman kosketusnäyttö, jota käytetään visualisoinnin näyttämiseen Wiser for KNX- (28 201 32) tai spaceLYnk (28 201 33)-logiikkaohjaimilta.

Se voidaan asentaa sekä asuin- että liikerakennuksiin sekä uusiin tai olemassa oleviin KNX-asennuksiin. Kosketuspaneeli voi näyttää widget-pohjaisen kosketusvisualisoinnin tai PC/Tablet-visualisoinnin. Se voi myös näyttää Wiser KNX -sovelluksen, jos käyttäjä haluaa ohjata KNX-asennustaan ​​samalla tavalla kuin älypuhelimella. Kosketuspaneelin käyttö on erittäin helppoa ja tehokasta, ja se on mukautettu modernin älykotien ja rakennusten konseptin tarpeisiin.

Asennus voidaan tehdä vaaka- tai pystysuoraan sallien vaaka- tai pystykuvatilan. Kosketuspaneeli on varustettu sulautetulla sovelluksella, mikä tekee määrittämisestä helppoa ja nopeaa. WIFI-yhteyden ansiosta kosketuspaneelin asennus on helpompaa ja antaa vapauden asennuspaikan valinnassa. Kosketuspaneelissa oleva OTA-päivitysominaisuus pitää ratkaisun aina ajan tasalla ja turvassa. Kosketuspaneeli voidaan asentaa pinta-asennuksena minne tahansa, missä on 1-osainen kojerasia ja 24 VDC virransyöttö.

Lataa esite
28 161 55SpaceLogic KNX Touch IP 7 Valkoinen
28 161 56SpaceLogic KNX Touch IP 7 Musta
Tutustu myös muihin Schneider Electricin KNX tuotteisiin
28 161 5528 161 56

Teksti ja kuvat: Schneider Electric