Helppoa Industrial Ethernet verkko- ja kaapelitestausta

Idealin uusi kupari- ja valokuituverkon testeri on maailman ensimmäinen PROFINET- ja Ethernet-verkoille kehitetty kädessä pidettävä laite.

Kahdeksan syytä valita Navitek IE:

 1. Se on kädessä pidettävä. NaviTEK IE on kompakti, kädessä pidettävä, käyttäjäystävällinen testeri kosketusnäytöllä eikä sinulla ole tarvetta käyttää kannettavaa tietokonetta.
 2. Määrittää IE-kaapelin viat. Testaat sitten kupaia tai kuitua niin NaviTEK IE:ssä on useita kehittyneitä kytkennän tarkistus työkaluja. Laite myös näyttää kunkin protokollan käyttämän värijärjestyksen.
 3. Määrität IE-solut helposti. NaviTEK IE löytää virheellisten laitteiden nimet ja IP-osoitteet, verkon latenssiongelmat ja pakettien katoamisen yksinkertaisella testillä. Jos määritysvikoja löytyy, on ne helppo korjata heti testerillä. Testeri käyttää myös DCP, SNMP ja LLDP protokolleja tärkeiden ominaisuuksien näyttämiseen ja vahvistamiseen nopeasti.
 4. Vältät IE-verkkoviat. NaviTEK IE ennakoi kunnossapitoa. Tarkastus tunnistaa ongelmat ennen verkkovirheiden ilmaantumista. Laitteet ovat näytöllä punaisia, keltaisia tai vihreitä. Napsauta mitä tahansa punaista tai keltaista laitetta saadaksesi lisätietoja ja voit tehdä korjaukset nopeasti.
 5. Auttaa laitteen löytämisessä. Jos osa laitteista on väärin tai huonosti merkitty etkä löydä oikeaa laitetta, niin voit vilkuttaa Navitekin avulla laitteen LEDejä.
 6. Tunnistat IE-verkon ristiriidat. Jos verkkoosi on lisätty tai vaihdettu laite virheellisillä määrityksillä se voi aiheuttaa ristiriidan. NETMAP työkalu skannaa kaikki verkon aktiivilaitteet. Voit tallentaa datan ja verrata sitä myöhemmin muutosten jälkeen, jos ongelmia esiintyy.
 7. Satunnaisten vikojen haku. Tapahtumamuistin avulla voit tallentaa kaikki verkon virheet 48 tunnin ajalta. Tämä auttaa selvittämään onko ongelma kaapeloinnissa, laitteessa, logiikassa vai verkon määrityksissä.
 8. Saat raportit PDF:nä tai CSV:nä. NaviTEK IE muodostaa automaattisesti kolme erilaista räätälöitävää raporttia PDF- tai CSV- formaatissa.

Pakkauksessa on:

 • NaviTEK IE,
 • 1 x Remote unit No. 1,
 • 1 x ladattava akku,
 • Yksi virtalähde,
 • 2x 30cm, kat 5e STP,
 • 1 x USB Wi-Fi adapteri,
 • pikaohje,
 • laukku,
 • 2 x PROFINET RJ45 (m) - M12 (f) D 1m mittauskaapeli

Snrot Tuote
6710017 Navitek IE testeri
6710019 Mittauskaapeli RJ45-M12X

 

WARMOS EW-sarja

Energiatehokas WARMOS ECODESIGN-lämmitin

Markkinoiden luotettavimmat palovaroittimet sähköverkkoon

Sähköverkkoon kytkettävissä EI3000-sarjan palovaroittimissa on litiumvarakäyntiakku, joka on suunniteltu kestämään koko palovaroittimen käyttöiän ajan.

ELKO – Kevään uudet elektroniikkatuotteet

ELKO-tuoteuutuuksina liiketunnistimia, painikeajastimia ja LED-valonsäätimiä.