AFUX Pro tuli muutama vuosi sitten markkinoille ja valloitti halogeenittomien palonsuojattujen asennuskaapeleiden markkinat helpolla ja nopealla asennettavuudellaan.

Nyt Rakennustuoteasetuksen (CPR) voimaan astumisen jälkeen AFUX Pro:sta kehitetty ja nyt AFUX-HF C-PRo-nimellä tunnettu kaapeli on osa Prysmian Group Finlandin Afumex C-PRo -tuoteperhettä täyttäen CPR:n Cca-s1,d1,a1 –paloluokan vaatimukset.

Afumex C-PRo –tuotteita voit käyttää siellä, missä aiemmin vaadittiin nippupolttokokeen täyttäviä halogeenittomia palosuojattuja kaapeleita. Cca-luokan vaatimukset täyttävinä ne soveltuvat myös vaativimpiin kohteisiin eli lääkintätiloihin ja uloskäynteihin, joissa uuden määräyksen mukaan on käytettävä Cca-paloluokan kaapelia. Cca-luokan kaapeleiden käyttö on suositeltavaa myös mm. tiloissa, joissa on paljon ihmisiä samaan aikaan.

Kun käytät yhtä ja samaa tuotetta, se selkeyttää ja yksinkertaistaa varastointia sekä jakelu- ja työmaalogistiikkaa. Näin ei myöskään voi epähuomiossa valita väärin.

 

 

 

 

Tilaa AFUX-HF C-PRo -asennuskaapeli verkkokaupasta »

 

 

 

Halogeenittomat VOKA KLM/KLMA -merkinantokaapelit – uutuutena pienkelat

CPR-luokitellut halogeenittomat KLM/KLMA -kaapelit turvallisen ympäristön rakentamiseen. Kaapelit soveltuvat erinomaisesti mm. sairaaloihin, kouluihin ja julkisiin tiloihin, joissa vaatimuksena on halogeenittomuus sekä CPR-luokitus. Saatavana myös kätevissä pienkeloissa!

Hybridikaapelit tehokkaaseen asennukseen

Hybridikaapeli on hyvä ratkaisu tehokkaaseen asennukseen, samalla kaapelinvedolla voidaan asentaa Cat6 parikaapeli ja valokuitukaapeli. Hybridikaapelissa on neljä yksimuotokuitua ja suojaamaton Cat6-kaapeli.

Polyflex Mine on suunniteltu kaivosympäristöön

Kovaan mekaaniseen rasitukseen suunniteltu kaapeli Polyuretaanivaipalla varustettu halogeeniton virransyöttökaapeli teollisuuden raskaisiin sovelluksiin. Käyttökohteina esimerkiksi kaivos- ja louhintateollisuus, joissa kaapelilta vaaditaan erinomaista kestävyyttä mekaanista rasitusta vastaan. Kolmeen osaan jaetun suojamaajohtimen ansiosta ulkohalkaisija on saatu mahdollisimman pieneksi, mistä on hyötyä varsinkin kelauskäytössä. Kaikissa varastoitavissa tyypeissä on myös pilot-johtimet. [su_button url="https://verkkokauppa.slo.fi/?q=polyflex&vseFilter=slo_brandname%3A205#" target="blank" style="flat" background="#dd052b" size="8" icon="icon: hand-o-right"]Tilaa verkkokaupasta »[/su_button]