AFUX Pro tuli muutama vuosi sitten markkinoille ja valloitti halogeenittomien palonsuojattujen asennuskaapeleiden markkinat helpolla ja nopealla asennettavuudellaan.

Nyt Rakennustuoteasetuksen (CPR) voimaan astumisen jälkeen AFUX Pro:sta kehitetty ja nyt AFUX-HF C-PRo-nimellä tunnettu kaapeli on osa Prysmian Group Finlandin Afumex C-PRo -tuoteperhettä täyttäen CPR:n Cca-s1,d1,a1 –paloluokan vaatimukset.

Afumex C-PRo –tuotteita voit käyttää siellä, missä aiemmin vaadittiin nippupolttokokeen täyttäviä halogeenittomia palosuojattuja kaapeleita. Cca-luokan vaatimukset täyttävinä ne soveltuvat myös vaativimpiin kohteisiin eli lääkintätiloihin ja uloskäynteihin, joissa uuden määräyksen mukaan on käytettävä Cca-paloluokan kaapelia. Cca-luokan kaapeleiden käyttö on suositeltavaa myös mm. tiloissa, joissa on paljon ihmisiä samaan aikaan.

Kun käytät yhtä ja samaa tuotetta, se selkeyttää ja yksinkertaistaa varastointia sekä jakelu- ja työmaalogistiikkaa. Näin ei myöskään voi epähuomiossa valita väärin.

 

 

 

 

Tilaa AFUX-HF C-PRo -asennuskaapeli verkkokaupasta »

 

 

 

Uusi halogeeniton Aceflex-kaapeli teollisuuden sähkönsyöttöön

Prysmian Groupin uusi ACEFLEX-HF Dca -kaapeli on Afumex-perheen uusin jäsen: 

Prysmian Groupin MMJ – suomalaisilta suomalaisille

  Draka MMJ on aina ollut luotettava ja standardit täyttävä asennuskaapeli, ja näin on edelleen.

Pienjännitekaapeliverkko, kaipaatko uudistusta?

0,4 kV kaapeliverkon rakentamiseen löytyy vaihtoehtoja