Berker-asennuskalusteiden sekä taide- ja arkkitehtikoulu Bauhausin juhliessa 100-vuotista taivaltaan on Hager uudistanut kiertokytkinvalikoimansa juhlavuoden kunniaksi.

Tämän myötä Serie 1930, Serie Glas ja R.classic -tuotesarjoissa kiertokytkimet voidaan varustaa nyt ainutlaatuisella valotoiminnolla, ensimmäisenä tässä tuotesegmentissä.
Valotoiminto tekee näistä sarjoista ideaalisen vaihtoehdon hienostuneiden asuinrakennusten, hotellien sekä historiallisten
rakennusten kalusteratkaisuksi.
Samalla kiertokytkimet on suunniteltu täysin uudestaan niiden asennettavuuden parantamiseksi.
Uudet kiertokytkimet voidaan varustaa päälle kytkettävällä valomoduulilla. Hienovaraisesti hehkuva viileä valkoinen valo toimii hakuvalona, helpottaen kytkinten löytymistä pimeässä. Lämmin valkoinen valo ilmaisee sen, onko kytkimen perään kytketty kuorma kytketty päälle. Esimerkiksi onko näkökentän ulkopuolella olevassa tilassa, esimerkiksi WC-tilassa tai kylpyhuoneessa valot päällä ja mahdollisesti myös varattuna. Valon tyyppi saadaan aseteltua helposti LED-valomoduulilla.

 

LED-moduuli, todellinen kohokohta

Valomoduuli voidaan liittää lähes kaikkiin uusiin kiertokytkinrunkoihin. Se napsahtaa paikalleen ja saa turvallisesti käyttöjännitteensä painejousilla. Se voidaan jälkiasentaa milloin vain ja vaihtaa helposti kytkinrungon etupuolelta. Sinun tarvitsee vain irrottaa kytkimen peitekansi ja väännin.

 

Uudet kiertokytkinrungot – tarkempaan kytkentään

Uusien kiertokytkinten rungot on suunniteltu täysin uusiksi. Uusi tunnokas ja tarkka kytkinmekanismi tuo mukanaan Berker-kalusteille tutun kytkentätuntuman ja -äänen, tukevan rakenteen ja pitkän käyttöiän. Kalusterungon asennuslevy, asennettavuus ja liitettävyys ovat samaa huippuluokkaa kuin hyväksi todetuissa Berker-pistorasioissa. Tämä tekee kiertokytkinten asennuksesta entistäkin helpompaa, nopeaa ja turvallista.

Uudet kiertokytkintuotteet pyöreille kalustesarjoille löydät SLO:n myyntiohjelmasta sähkönumerovälillä 21 154 51 – 21 154 78.

 

Siirry verkkokauppaan

 

Uusi musta väri täydentää AP10-tuotesarjaa

Musta AP10M-pintajakorasia sopii erinomaisesti sisä- että ulkoasennuksiin, ja sulautuu huomaamattomasti tummaan ympäristöön.

WARMOS SILEÄ, tyylikäs öljytäytteinen lämmitin

Warmos Sileä sarjassa perinteisen lämmittimen päälle on asennettu sileä etulevy.

Legrand Incara™ – uutta vapautta ja väriä työskentelyyn

Elä, työskentele ja kokoonnu. Sähkö ja data seuraavat ketterästi arjessa mukana, kun työpisteistä löytyy Legrand Incara™.  Uutuusmallisto tarjoaa muuntojoustavia, helppokäyttöisiä ja erittäin hyvännäköisiä sähköistysratkaisuja datatyön tekijöille. Huonekaluihin helposti asennettavat ratkaisut vastaavat niin suunnittelijoiden, asentajien kuin käyttäjien tarpeita. Kestävä valinta on parasta myös ympäristölle! Monipuolisella Incara™-tuotteistolla sähkö- ja tietoliikennepisteet voidaan toteuttaa mihin tahansa tilaan tai ympäristöön. Yksittäinen työpiste, neuvottelu- tai taukotila, äänieristetyt hiljaiset tilat – käyttökohteita löytyy niin toimistoista, koululuokista, hotellihuoneista, kahviloista ja vaikkapa lentoasemilta. Valikoimassa on pistorasia- ja latausmoduulit, sähköpistorasiat, pop-up-moduulit sekä työpisteen liitännät. Pintamateriaalit, värit ja sävyt voi valita tilaan täydellisesti sopiviksi. Viimeistelykuoria on saatavilla myös erikseen ja niiden vaihto onnistuu käden käänteessä.  Asennuksen iloa Asennus on nopeaa työtasoon upottamalla tai pinta-asennuksena tason päälle, viereen tai alle. Lopputulos on silmälle kaunis ja miellyttävä käyttää. Olennaiset liitännät saadaan siististi katseilta piiloon ja pistorasiat paneelien alta esiin kevyellä sormen painalluksella. Mobiililaitteiden lataaminen on helppoa ja joustavaa. Toimivat verkkoyhteydet tarjoavat vapauden työskennellä missä tahansa tilassa ja vaihtaa työpistettä tarpeen mukaan. Mallistosta löytyy lisäksi ohjausratkaisut muun muassa etäohjaukseen, ajastamiseen, älykkääseen energianhallintaan sekä mukavuuden optimoimiseen. Ecodesign huolehtii ympäristöstä Kehittyvään Incara-mallistoon päivitetään mm. latureiden piiriteknologiaa uuden teknologian tarpeisiin. Datavaltaisilla aloilla työskentelevät löytävät työpisteisiinsä tarvitsemansa ratkaisut, joissa on huomioitu myös kestävä kehitys. Työpistekalusteiden materiaaleista suurin osa on kierrätettäviä ja uusiokäytettäviä. Ne täyttävät Ecodesign-määräykset ja vähentävät ympäristön kuormitusta koko elinkaarensa ajan. Incara-työpisteratkaisuja myy Legrand-konserniin kuuluva Ensto Building Systems Oy. Kysy lisätietoja ja sähköistä työpisteet digiajan tarpeisiin!