Berker-asennuskalusteiden sekä taide- ja arkkitehtikoulu Bauhausin juhliessa 100-vuotista taivaltaan on Hager uudistanut kiertokytkinvalikoimansa juhlavuoden kunniaksi.

Tämän myötä Serie 1930, Serie Glas ja R.classic -tuotesarjoissa kiertokytkimet voidaan varustaa nyt ainutlaatuisella valotoiminnolla, ensimmäisenä tässä tuotesegmentissä.
Valotoiminto tekee näistä sarjoista ideaalisen vaihtoehdon hienostuneiden asuinrakennusten, hotellien sekä historiallisten
rakennusten kalusteratkaisuksi.
Samalla kiertokytkimet on suunniteltu täysin uudestaan niiden asennettavuuden parantamiseksi.
Uudet kiertokytkimet voidaan varustaa päälle kytkettävällä valomoduulilla. Hienovaraisesti hehkuva viileä valkoinen valo toimii hakuvalona, helpottaen kytkinten löytymistä pimeässä. Lämmin valkoinen valo ilmaisee sen, onko kytkimen perään kytketty kuorma kytketty päälle. Esimerkiksi onko näkökentän ulkopuolella olevassa tilassa, esimerkiksi WC-tilassa tai kylpyhuoneessa valot päällä ja mahdollisesti myös varattuna. Valon tyyppi saadaan aseteltua helposti LED-valomoduulilla.

 

LED-moduuli, todellinen kohokohta

Valomoduuli voidaan liittää lähes kaikkiin uusiin kiertokytkinrunkoihin. Se napsahtaa paikalleen ja saa turvallisesti käyttöjännitteensä painejousilla. Se voidaan jälkiasentaa milloin vain ja vaihtaa helposti kytkinrungon etupuolelta. Sinun tarvitsee vain irrottaa kytkimen peitekansi ja väännin.

 

Uudet kiertokytkinrungot – tarkempaan kytkentään

Uusien kiertokytkinten rungot on suunniteltu täysin uusiksi. Uusi tunnokas ja tarkka kytkinmekanismi tuo mukanaan Berker-kalusteille tutun kytkentätuntuman ja -äänen, tukevan rakenteen ja pitkän käyttöiän. Kalusterungon asennuslevy, asennettavuus ja liitettävyys ovat samaa huippuluokkaa kuin hyväksi todetuissa Berker-pistorasioissa. Tämä tekee kiertokytkinten asennuksesta entistäkin helpompaa, nopeaa ja turvallista.

Uudet kiertokytkintuotteet pyöreille kalustesarjoille löydät SLO:n myyntiohjelmasta sähkönumerovälillä 21 154 51 – 21 154 78.

 

Siirry verkkokauppaan

 

Schneiderin ESMI-sivukellojen valikoima päivittyi

Sisäkellojen valikoima muuttui 31.12.2017

Berker S.1 soveltuu myös kosteisiin tiloihin

Ääriviivoiltaan suorakulmainen ja etupinnastaan hienostuneesti pyöristetty Berker S.1 -kalustesarja on muotoilultaan, toiminnoiltaan ja asennettavuudeltaan ensiluokkainen. Sarja soveltuu käytettäväksi laajasti asunto- ja liikerakentamisen projekteissa.

ABB:n joustava pääteholkki putkien päättämiseen betonivalussa

Joustavaa pääteholkkia käytetään muoviputken päättämiseen betonielementeissä