Berker-asennuskalusteiden sekä taide- ja arkkitehtikoulu Bauhausin juhliessa 100-vuotista taivaltaan on Hager uudistanut kiertokytkinvalikoimansa juhlavuoden kunniaksi.

Tämän myötä Serie 1930, Serie Glas ja R.classic -tuotesarjoissa kiertokytkimet voidaan varustaa nyt ainutlaatuisella valotoiminnolla, ensimmäisenä tässä tuotesegmentissä.
Valotoiminto tekee näistä sarjoista ideaalisen vaihtoehdon hienostuneiden asuinrakennusten, hotellien sekä historiallisten
rakennusten kalusteratkaisuksi.
Samalla kiertokytkimet on suunniteltu täysin uudestaan niiden asennettavuuden parantamiseksi.
Uudet kiertokytkimet voidaan varustaa päälle kytkettävällä valomoduulilla. Hienovaraisesti hehkuva viileä valkoinen valo toimii hakuvalona, helpottaen kytkinten löytymistä pimeässä. Lämmin valkoinen valo ilmaisee sen, onko kytkimen perään kytketty kuorma kytketty päälle. Esimerkiksi onko näkökentän ulkopuolella olevassa tilassa, esimerkiksi WC-tilassa tai kylpyhuoneessa valot päällä ja mahdollisesti myös varattuna. Valon tyyppi saadaan aseteltua helposti LED-valomoduulilla.

 

LED-moduuli, todellinen kohokohta

Valomoduuli voidaan liittää lähes kaikkiin uusiin kiertokytkinrunkoihin. Se napsahtaa paikalleen ja saa turvallisesti käyttöjännitteensä painejousilla. Se voidaan jälkiasentaa milloin vain ja vaihtaa helposti kytkinrungon etupuolelta. Sinun tarvitsee vain irrottaa kytkimen peitekansi ja väännin.

 

Uudet kiertokytkinrungot – tarkempaan kytkentään

Uusien kiertokytkinten rungot on suunniteltu täysin uusiksi. Uusi tunnokas ja tarkka kytkinmekanismi tuo mukanaan Berker-kalusteille tutun kytkentätuntuman ja -äänen, tukevan rakenteen ja pitkän käyttöiän. Kalusterungon asennuslevy, asennettavuus ja liitettävyys ovat samaa huippuluokkaa kuin hyväksi todetuissa Berker-pistorasioissa. Tämä tekee kiertokytkinten asennuksesta entistäkin helpompaa, nopeaa ja turvallista.

Uudet kiertokytkintuotteet pyöreille kalustesarjoille löydät SLO:n myyntiohjelmasta sähkönumerovälillä 21 154 51 – 21 154 78.

 

Siirry verkkokauppaan

 

ABB:n palokattorasia AU70FR

Sopii EI30- ja EI60-paloluokiteltuihin kattoihin

Asennushelppo Lumina 12W -plafondivalaisin

Uudistettu takalevy mahdollistaa ketjutettavuuden ja helpomman kiinnityksen

M-list putkikiinnike

Taipuisille ja jäykille 16/20mm putkille M-List putkikiinnike on halogeenivapaasta muovista valmistettu kiinnityslista, joka on tarkoitettu jopa 16 Ø16mm tai Ø20mm jäykän tai taipuisan putken nopeaan kiinnitykseen. Asennuslista voidaan katkaista kahteen osaan ja ne voidaan asentaa tarvittaessa vaikka päällekkäin. Edut Suunniteltu putkien asentamiseen ja kiinnittämiseen nopeasti, lyhentää asennusaikaa jopa 75 %. Tuotteen mitta on 437 mm, joka soveltuu hyvin asennuksiin jakokeskuksien lähellä. Katkaisemalla siitä saadaan 218,5 mm pituinen ja 27 mm korkea, joka soveltuu hyvin myös kattoasennuksiin. Voidaan käyttää myös betonivalussa putkien kiinnittämiseen. Valmistettu kierrätysmuovista lszh (halogeeniton materiaali). Ympäristömerkit: BVB, Sunda Hus, Svanen. [su_table responsive="yes" fixed="yes"] TyyppiSnro.KuvausPakkauskootM-LIST13 013 13Putkikiinnike taipuisille ja jäykille putkille 16/20mm10/150 [/su_table] Teksti ja kuvat: ABB Oy