Hager on julkaissut berker S.1 -sarjaan uuden sukupolven 2-osaiset pistorasiat.

Näiden suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota pohjoismaisten asiakkaiden asennustottumuksiin ja toiveisiin. Tuotteiden uudet ominaisuudet ja innovaatiot tekevät niistä yhden markkinoiden turvallisimmista, monipuolisimmista, tyylikkäimmistä ja käyttäjäystävällisimmistä pistorasioista.

Pistorasioiden esteettinen yksinkertaisuus ja huomaamattomuus tekevät niistä ajattoman klassikon. Pelkistetyn ulkomuodon, eri pistorasiaversioiden ja muiden teknisten ominaisuuksien ansiosta uudistunut S.1-sarja soveltuu kaikentyyppisiin asennuksiin, olipa kyse uudesta tai jo olemassa olevasta rakennuksesta.

 

Suojaa ihmisiä ja omaisuutta

Hager on kehittänyt toimintoja, jotka tekevät sähköasentajan työstä helpompaa ja turvallisempaa. Esimerkiksi peiteosien kahden ruuvin kiristykseen ei tarvita kuin 4–5 pyöräytystä. Toisaalta uusi S.1-kaksoispistorasia on kosketussuojattu ja vaaralliset osat on sijoitettu siten, että jännitteellisten osien koskettaminen vahingossa on estetty, myös asennettaessa. Pistorasioiden maadoitusjärjestelmä on integroitu niiden kansiosaan siten, ettei se voi vahingoittua maalaustöiden tai tapetoinnin aikana. Uuden optimoidun kojerungon ansiosta uuden sukupolven pistorasiat sopivat  kaikkiin markkinoilta löytyviin kojerasioihin, ja pistorasia-asennuksessa voidaan kompensoida pieniä seinäpinnan epätasaisuuksia.

 

Mukavuus ja yksinkertaisuus yhdistettyinä

Pistorasiat tuovat mukanaan useita muita teknisiä etuja, mukaan lukien asennuslevyn kiinnitysreikien hammastus, joka helpottaa kalusteen suuntaamista millimetrin tarkkuudella. Ohje johtimien optimaaliselle kuorintapituudelle ja kytkennälle on merkitty rasiarungon pohjaan. Pistorasiarungot on varustettu tutuilla, luotettavilla jousiliittimillä. Johtimet saadaan liitettyä runkoihin vaivattomasti, liitokset pitävät ja johtimet saadaan irrotettua helposti tarpeen mukaan. Tuotteissa on säilytetty myös kalustelevyihin kiinnityksen mahdollistavat kulmareiät ja aiempaakin vahvempi asennuslevy.

Uudet berker S.1-pistorasiat löydät sähkönumeroalueelta 25 077 29 25 077 68.

 

    

LISÄTIETOJA:

​tuotepäällikkö Ari Lehkosuo puh. 010 283 2308, ari.lehkosuo@slo.fi  tai SLO-myynti

Edestä asennettava remonttirasia teleskooppisella pohjaosalla

Uusi AUS74.2 on kojerasia soveltuu 1-3 kipsilevyisiin seiniin. Teleskooppisen pohjan ansiosta rasian syvyys voidaan säätää 54 - 70 mm:ksi.

Spelsbergin RK-riviliitinkotelot

Spelsbergin valikoimasta löytyy laaja valikoima riviliitinkoteloita niin urakoinnin kuin teollisuuden tarpeisiin.

Ulkovaipan eheysmittaus

Chauvin Arnouxin eristysvastusmittareilla CA 6549 (5 kV) ja CA 6550 (10 kV)