Uudenlaiset automaation turvallisuusratkaisut

OMRONin uusi laaja F3SG-SR/PG-tuotevalikoima tuo entistä enemmän joustavuutta suunnitteluun ja standardointiin. Ainutlaatuisen, erittäin tehokkaan optisen rakenteen ansiosta turvavaloverhosarja tarjoaa pitkän käyttöalueen ja vakaan tunnistuksen.

OMRONIN F3SG-SR/PG-turvavaloverhosarja on helppo asentaa ja mahdollistaa ennakoivan kunnossapidon. Helppotajuiset merkkivalot helpottavat vaakapalkkien hienosäätöä pitkiä etäisyyksiä varten ja auttavat määrittämään optimaalisen vaihtoajan ja mahdolliset viat. IO-Link-tiedonsiirto mahdollistaa käyttötietojen keräämisen ja juurisyyanalyysin tekemisen, jotta suunnittelemattomat tuotantokatkot voidaan estää ja mahdollisia seisonta-aikoja vähentää.

Laitoksesi turvallisuutta voi parantaa ja seisonta-aikoja vähentää samanaikaisesti!

Seisonta-aikojen vähentäminen tuotantolaitoksessa voi tuntua ylivoimaiselta urakalta, mutta ansaitut voitot ovat kannattavia. Paranna tuotantolaitoksesi tehokkuutta OMRONin F3SG-SR/PG-turvavaloverhosarjalla, jossa on IoT-valmius. Voit tarjota työntekijöillesi monenlaisia suojausratkaisuja ja samalla ehkäistä suunnittelemattomia tuotantokatkoja IO-Link-tiedonsiirron avulla.

Tuotantolaitoksen etävalvonta on nyt aiempaa helpompaa Bluetooth®-yhteyden ansiosta.

Laaja valikoima turvavaloverhoja sormi-, käsi-, raaja- ja kulkusuojauksiin kattaa kaikki käyttökohteet laitteiden aukkojen valvonnasta aina reuna-alueiden valvontaan.

  • Entistä joustavampi rakenne ja standardointi sekä alan laajin tuotevalikoima.
  • Ainutlaatuinen ja tehokas optinen rakenne takaa pitkän toimintamatkan ja vakaan tunnistuksen.
  • Parempi ympäristövaikutusten sietokyky ja mukautus eri käyttökohteisiin (IP67G- ja IP69K-mallit).
  • Nopea asennus ja helppo vianmääritys säteen tilanilmaisimien ansiosta.
  • IO-Link-tiedonsiirron mahdollistama ennakoiva huolto vähentää koneiden seisonta-aikoja.

Lisätietoja: Industrial.omron.fi

Teksti ja kuva: Omron

Sähköä ilmassa? Suojaudu ilmastollisilta ylijännitteiltä

Loppukesän sääolosuhteet synnyttävät usein ukkosrintamia, jotka aiheuttavat tuotantokatkoksia ja taloudellisia vahinkoja valmistusprosessissa. Kohde kannattaa suojata ajoissa riittävin toimenpitein ja järjestelmin.

Faber Kabelin PVC- ja PUR- eristeiset EFK-energiansiirtoketjukaapelit

Energiansiirtoketjujen käyttö on yleistä eri teollisuuden aloilla. Oikeantyyppisen energiansiirtoketjukaapelin valitsemalla voidaan välttää kaapelin vaurioitumisesta aiheutuvat turhat kustannukset.

Elobaun komponenttien varaosamyynti SLO:lla

SLO tekee yhteistyötä saksalaisen komponentti- ja sähkölaitevalmistajan Elobau GmbH:n kanssa