UTU-X on erinomainen vaihtoehto taloyhtiöiden ja julkisten parkkipaikkojen autojen lataus- ja lämmitysratkaisuksi.

Yhden laitteen avulla voidaan sekä lämmittää perinteiset polttomoottoriautot että ladata sähköautot. Perinteinen piharasia on saanut avukseen myös älykkäitä ominaisuuksia, sillä UTU-X on eParking.fi -yhteensopiva, ja siten kuormanhallinta, etäohjaus, laskutus, sähkön kulutuksenseuranta ja pysäköinnin hallinta onnistuu helposti ja älykkäästi.

Kotimaista laatua urakoitsijoiden toiveita kuunnellen

UTU-X on syntynyt kentältä kantautuvien käyttäjien ja urakoitsijoiden toiveesta saada monipuolisempia ja tilaa säästäviä ratkaisuja mm. taloyhtiöiden rajallisen pihatilan sähköistykseen. UTU-X -malliston tuotteilla voidaan yksinkertaisella tavalla modernisoida parkkialueet monen käyttäjän tarpeisiin sopivaksi. UTU-X mallisto jakautuu perusominaisuuksilla varustettuun UTUFoXiin sekä älykkäästi hallittavaan UTUReXiin.

UTU-X -asemat ovat kestävyydeltään huippuluokkaa ja sopivat siten mainiosti vaihteleviin olosuhteisiin. Asemat voidaan asentaa pylvääseen, seinään tai selät vastakkain, ja niiden tumma moderni ulkomuoto sopii kaikkiin asennuskohteisiin. Tuotteet ovat turvallisia asentaa ja käyttää, ja ne onkin testattu hyväksytysti FIMKOn tyyppitesteillä. Tuotteet valmistetaan UTUn omissa tuotantotiloissa Ulvilassa kotimaisin voimin, ja tuotteilla on Avainlippu-merkki.

UTU-X ominaisuuksia:

  • Lämmitys ja hidas lataus yhdessä asemassa
  • Vaivaton asentaa ja helppo käyttää
  • Korkea luokitus: IP44 ja IK10
  • Turvallinen pitkissäkin käyttöajoissa
  • Kestää hyvin vaihtelevia olosuhteita
  • Vaivaton asennus seinälle, pylvääseen tai selät vastakkain
  • Modulaarinen, päivitettävissä oleva ratkaisu
  • UTUReXissä älykkäät hallintaominaisuudet (eParking.fi -yhteensopiva)
  • Laitteissa laadukkaat ja kestävät Hagerin sähkökomponentit

UTUFoX – lämmitys ja hidas lataus samassa asemassa
Perinteinen piharasia on UTUFoXissa saanut rinnalleen latausominaisuudet, jolloin laite on erinomainen ratkaisu mm. taloyhtiöiden ja julkisten pysäköintipaikkojen käyttötarpeisiin. UTUFoX -tuotteita on saatavilla joko vain lämmitysominaisuuksilla (normaali piharasia) tai lämmitys- ja latausominaisuuksilla.

UTUReX – älykäs autojen lataus lämmitysominaisuuksilla

Kun halutaan sekä lataus- että lämmitysominaisuudet älykkäällä hallittavuudella, on valinta UTUReX. UTUReX on etäohjattava ja sovelluksella hallittava hidaslataus- ja lämmitysasema.

Latausta voidaan hallinnoida eParking.fi -pysäköinninhallintajärjestelmästä. UTUReXin ja eParkingin avulla kuormanhallinta, etäohjaus, laskutus, lataus- ja lämmityssähkön kulutuksenseuranta sekä pysäköinnin hallinta voidaan hoitaa älykkäästi. UTUReX-asemat perustuvat eTolppa-teknologiaan.

 

Tuotteet saatavilla Soneparilta!

Nappaa mukaasi UTU-X, kun haluat näppärän ja yksinkertaisen ratkaisun taloyhtiöiden ja julkisten kohteiden pysäköintitarpeisiin.

UTUFoX: sähkönumeroväli 34 368 50 – 34 368 53, 35 007 50 – 35 007 53, 34 368 54 – 34 368 63
UTUReX: sähkönumeroväli 35 007 54 – 35 007 57

Exxact ja ELKO sarjat täydentyivät USB A+C Power Delivery -latausrasioilla

Schneider Electric lanseeraa ensimmäisenä kalus­tevalmistajana pohjoismaissa USB-C latauspisto­rasian, joka hyödyntää uutta nopeaa ja dynaamista Power Delivery lataustekniikkaa! Laturit löytyvät Exxact, ELKO RS Nordic ja ELKO Plus sarjoista.

Hensel yhdisteltävät keskusjärjestelmän kotelot

Hensel on tuttu kestävistä, lujista ja helppokäyttöisistä sähkönjakelutuotteistaan. Ne ovat paras valinta etenkin kosteisiin, likaisiin tai lämpimiin ympäristöihin. 

ABB SmartTouch 10”

Tyylikäs ohjauspaneeli älykoteihin ja -rakennuksiin