Konstsmide Pollux sarjasta löydät valaisimen kohteeseen kuin kohteeseen.

IP44 luokitellut, alumiinirunkoiset maalatut seinä- ja pollarivalaisimet ovat Konstsmiden euroopan tehtaan laadukasta tuotantoa. Kirkkaat akryyliset koristerenkaat keventävät valaisimen ilmettä ja tekevät siitä todella tyylikkään.

Tuotesarjan valaisimet ovat saatavilla mustana sekä valkoisena. Alaspäin valaisevan pollarivalaisimen lisäksi sarjaan kuuluu neljä erikokoista seinävalaisinta. Kaikissa on GU10 kanta.

Pollux valaisinten asennuksen helppouteen on kiinnitetty erityishuomiota. Valaisimissa on mahdollisuus ketjutukseen ja pintajohtoasennukseen. Kytkentä tapahtuu nopeasti jousiliittimillä.

 

 

 

Valaistuksen ohjausratkaisut Glamox valonohjaustuotteilla

Ohjauksella käyttöasteen mukainen valaistus Valaistus muodostaa merkittävän osan julkisten rakennusten energiankulutuksesta. Toisaalta julkisten rakennusten käyttöaste vaihtelee merkittävästi.

Uudet älyvalaistusratkaisut LEDVANCElta ammattilaisille

Älyratkaisut kodeissa yleistyvät koko ajan ja yhä useampi valitsee koteihinsa älyratkaisuja, joiden asennukseen palkataan asiantuntija. LEDVANCEn uudella älyvalaistusvalikoimalla ammattilaisten on helppoa tarjota ja toteuttaa älyvalaistusratkaisuja erilaisiin kohteisiin.

LEDVANCE IndiviLED -tuoteperhe tyylikkääseen toimiston valaistukseen

Uuteen LEDVANCE IndiviLED-toimistovalaisinperheeseen kuuluu lähes 70 eri mallia.