UTUn keskustuotteilla voit hoitaa koko rakennuksen sähköistyksen aina ensimmäisestä sähköntarpeesta rakennustyömaalla lopullisten asukkaiden sähkönkulutukseen. Mopsi lähtee mielellään mukaasi lähimmästä SLO-myymälästäsi!

Kotimainen työmaakeskus pienille ja suurille työmaille

Valmistamme omissa tuotantotiloissamme Ulvilassa kotimaisena käsityönä työmaan ala­ keskuksia. Valittavanasi on useita erilaisia työ­ maakeskusmalleja, jotka sopivat niin pienen kuin suurenkin rakennustyömaan sähköistyk­seen. Nämä työmaakeskukset soveltuvat esi­ merkiksi rakennustyömaiden työmaa­aikai­ seen sähkönjakeluun sekä muuhun väliaikai­ seen sähkönjakeluun. Työmaakeskukset on tehty kestämään vaativatkin työmaaolosuhteet ja kevyen rakenteen ansiosta keskuksia on helppo siirrellä tarpeen mukaan. Keskuksissa käytettävät Hagerin johdonsuojakatkaisijat ja vikavirtasuojakytkimet takaavat laadukkaan ja toimivan lopputuloksen.

Suunniteltu kestämään

Työmaan alakeskukset on suunniteltu UTUlla niin, että työmaaolosuhteissa kova käyttö on sallittua. Vahva ja kestävä alumiininen putki­ rakenne antaa suojaa pistorasioille. Työmaa­ keskukset on tyyppitestannut ja sertifioinut SGS Fimko Oy, joka on maailman johtava tar­ kastus­, verifiointi­, testaus­ ja sertifiointiyri­ tys. Mopsit ovat siten standardin EN 61439­4 mukaisia, ja testatusti kestäviä ja laadukkaita tuotteita.

 

Miksi valita UTUn työmaakeskus?

  • Kestävä, laadukas ja turvallinen Fimkon tes­taama ja standardoitu tuote
  • Helppo käyttää ja nopea asentaa
  • Kevyt kantaa ja näppärä siirrellä
  • Hyvä saatavuus ja nopea toimitus SLO:n kautta
  • Kotimainen Suomessa valmistettu tuote, jonka tuotekehitys ja
  • suunnittelu omissa käsissä
  • UTUn työmaa-­ ja sähkökeskustuotteilla hoi­dat niin rakennustyömaiden kuin valmistu­neiden rakennuksien sähköistyksen alusta loppuun ­ tuotteet toimivat saumattomasti yhteen

Mopsit SLOlta!

Mopsi­työmaakeskusvalikoiman löydät sähkö­ numerovälillä 3436700 -­ 3436706.

 

Tilaa mopsi verkkokaupasta!

UTU