Jarmo Harttunen
Markkinointipäällikkö,
SLO Oy
30.12.2020

Vuosi on taas aluillaan ja moni miettii, miten uuteen vuoteen suunnataan. Toivottavasti koronasta huolimatta monen viime vuoden tulos oli positiivinen yllätys kevään monista ennusteista huolimatta. Uusi työvuosi onkin hyvä aloittaa katsomalla mitä omasta työkalupakista löytyy. Uudenaikaisilla ja toimivilla työkaluilla työmotivaatio on heti parhaimmillaan, kun turha tuskastuminen ei työntekoa haittaa.

Työmenetelmät ja välineet uudistuvat koko ajan, milloin päivitit oman pakkisi?

Toimittajamme panostavat jatkuvasti omien laadukkaiden tuotteidensa kehittämiseen. Tuotekehityspanokset ovat mittavia ja tarkoituksena on tietenkin saada valmistettua työvälineitä, jotka auttavat asiakkaitamme tehokkaampaan ja turvallisempaan työn tekemiseen. Kehitystä on tapahtunut paljon ja alan innovointi on kasvanut vuosien mittaan.  Jos olet päivittänyt työvälineesi viimeksi joitain vuosia sitten, on aika ryhtyä uudelleen tekoihin.

Investoi parempaan tuottavuuteen

Investointeja kuuluu tehdä työvälineisiin ja menetelmiin entistä laajemmin, jotta ratkaisut ovat oikein mitoitettuja ja kustannustehokkaita. Kun kilpailijat painavat hommia uusilla ja tehokkailla työvälineillä, voit miettiä, hikoiletko ja puurratko vanhentuneilla menetelmillä. Hammasta purren ei kannata jatkaa, tuloksellisuuden tavoitteluun on järkevää hakea neuvoja SLO:lta.

Turvallisesti työskenteleminen säästää

SLO:n valikoima pitää sisällään uusimmat työturvallisuuden innovaatiot. Toimittajamme seuraavat alan standardeja ja testaavat omat tuotteensa niiden mukaan. Työvälineiden suunnittelussa otetaan huomioon myös usein toistuvien liikkeiden vaikutus. Kierrot ja väännöt toistuvasti aiheuttavat rasitusta, jotka voivat toistuessaan aiheuttaa työpoissaoloja. Voit luottaa omassa työssäsi, että oikeita työvälineitä ja ohjeita noudattamalla olet töissä seuraavanakin työpäivänä.

Nyt on saatavilla erilaisia akku- ja räikkäratkaisuja työvälineisiin, joita aikaisemmin käytimme perinteisin menetelmin. Viisas pääsee vähemmällä.

Uusi siis pakkisi ja sen sisältö. Kerromme sinulle mielellämme työväline ja -menetelmä ratkaisuista lisää, ota yhteyttä myyjääsi. Tuottavia työkaluja ja -haluja vuoteen 2021!

Puhdas hengitysilma on kuin vakuutus parempaan työelämään

Hyvin toimivat hauislihakset ovat yksi tärkeimpiä työkaluja sähköalan ammattilaiselle

Verkonrakennuksen EXIT-suunnitelma

Nyt kun suurinta osaa Suomea kurittaneet lumimassat ovat hiljalleen sulaneet, voimme ryhtyä taas maanrakennus- ja kaivuutöihin. Ennen kauden aloitusta on hyvä tarkastella toimintamalleja ja uudistaa myös tuotevalintoja. Tässä muutama vinkki  uusista verkonrakennuksen tuotteista.

Sonepar Suomi Oy ja Lounea Palvelut Oy allekirjoittivat merkittävän yhteistyösopimuksen

Alkava, monivuotinen yhteistyö on merkittävä molemmille osapuolille, sillä sen avulla asiakas pystyy kehittämään omaa liiketoimintamalliaan tehokkaammaksi ja Sonepar pääsee mukaan Lounean valtakunnalliseen kasvuloikkaan.