ELKO-tuoteperheeseen lanseerataan sarja, joka on kirkkaan valkoista, skandinaavista muotoilua. RS Nordic -sarja sopii erinomaisesti asuntorakentamisen nykytrendeihin. ELKO-sarja esiteltiin jo yli 30 vuotta sitten ja se on säilyttänyt suosionsa vuosikymmenien ajan muun muassa hyvän asennettavuutensa vuoksi.

Schneider Electric lanseeraa ELKO-tuoteperheeseen uuden RS Nordic -sarjan

Moderni RS Nordic sopii täydellisesti nykyajan koteihin: sarjassa yhdistyy RS16-sarjasta tuttu hyvä asennettavuus ja uusi kirkkaan valkoinen väri, joka on käytössä myös Exxact-sarjassa.

Uutta RS Nordic -sarjassa on nimenomaan sen kirkkaan valkoinen väri. RAL 9003 vastaa listoissa, ovissa ja ikkunanpuitteissa vakiona käytettävää valkoista. Näin uuden sarjan tuotteet myötäilevät asuntorakentamisen nykysuuntauksia, joiden mukaan kalusteiden halutaan erottuvan seinästä.

 

Vanha RS16-sarja ei poistu uuden sarjan myötä, vaan sitä saa edelleen uutuuden rinnalla.

Uusi tuotesarja on panostus ELKO-tuoteperheen kehitykseen

ELKOlla on pitkä pohjoismainen historia, joka saa jatkoa tällä uudistuksella.

RS Nordic -sarjaan tulee 135 uutta tuotetta. Sarja pitää sisällään uppo- ja pinta-asennustuotteet sisätiloihin sekä IP44- ja IP55-tuotteet kosteisiin tiloihin ja laajasti lisäosia. Sarjasta on saatavilla myös uusia teknisiä vaatimuksia täyttäviä tuotteita, kuten valonsäätimiä ja USB-lataustuotteita.

Lataa tästä esite

 

Katso Elko Nordicin tuotteet verkkokaupassa »


Teksti ja kuvat: Schneider Electric

Schneider Electric

UTUn kanavavalikoima on uudistunut

Uusi vakiosävy liikenteenvalkoinen RAL 9016

ELKO – Kevään uudet elektroniikkatuotteet

ELKO-tuoteuutuuksina liiketunnistimia, painikeajastimia ja LED-valonsäätimiä.