Soneparin verkkokaupasta löytyy kattava valikoima muun muassa Schneiderin paloilmoitintuotteita.

Voit hakea tuotteita myös esimerkiksi tyyppitiedoilla

Joko olet huomannut, että löydät verkkokaupasta nyt myös sähkönumerottomia tuotteita? Kyllä vain. Tuotteita voi etsiä sähkönumeron lisäksi myös tyyppititiedoilla. Huomaathan kuitenkin, että  FFS-alkuisella koodilla haku ei vielä toimi.

Mitä jos etsittyä tuotetta ei löydy?

Jos haku ei tuota tulosta, se on todennäköisesti poistunut – kysy silloin korvaava tuote myyjältämme. Ammattitaitoiset asiakaspalvelijamme suosittelevat mielellään vaihtoehtoja.

Vinkki: Tuotehakuja kannattaa tehdä useammalta tuotemerkiltä – myyntiohjelmassamme on nimittäin palovaroitintuotteita kattavasti eri toimittajilta.

 

Tutustu paloturvatuotteisiin verkkokaupassamme

Teksti: Sonepar Suomi Oy

SLO:n ja Schneider Electricin uusi vuosikymmen alkoi lujitetulla yhteistyöllä paloturvallisuudessa

SLO ja Schneider Electric ovat panostaneet paloilmoitinjärjestelmien varaosasaatavuuteen. Yhteistyön tavoitteena on parantaa yleistä turvallisuutta tuomalla kattavasti paloturvallisuustuotteita SLO:n valikoimaan.

Markkinoiden luotettavimmat palovaroittimet sähköverkkoon

EI Electronics -varoittimet on valmistettu ja testattu Euroopassa. Ne sisältävät valtavasti patentoitua tekniikka, joka tekee niistä markkinoiden luotettavimpia.

Schneider Electricin valokaarivikasuojat

Luotettava ratkaisu sähköpaloriskien pienentämiseksi Sähköviat ovat yleisimpiä tulipalojen aiheuttajia. Koska valokaariviat kehittyvät vaarallisiksi vähitellen, niitä on lähes mahdotonta havaita ja suojautuminen on erittäin vaikeaa.