Soneparin verkkokaupasta löytyy kattava valikoima muun muassa Schneiderin paloilmoitintuotteita.

Voit hakea tuotteita myös esimerkiksi tyyppitiedoilla

Joko olet huomannut, että löydät verkkokaupasta nyt myös sähkönumerottomia tuotteita? Kyllä vain. Tuotteita voi etsiä sähkönumeron lisäksi myös tyyppititiedoilla. Huomaathan kuitenkin, että  FFS-alkuisella koodilla haku ei vielä toimi.

Mitä jos etsittyä tuotetta ei löydy?

Jos haku ei tuota tulosta, se on todennäköisesti poistunut – kysy silloin korvaava tuote myyjältämme. Ammattitaitoiset asiakaspalvelijamme suosittelevat mielellään vaihtoehtoja.

Vinkki: Tuotehakuja kannattaa tehdä useammalta tuotemerkiltä – myyntiohjelmassamme on nimittäin palovaroitintuotteita kattavasti eri toimittajilta.

 

Tutustu paloturvatuotteisiin verkkokaupassamme

Teksti: Sonepar Suomi Oy

Markkinoiden luotettavimmat palovaroittimet sähköverkkoon

EI Electronics -varoittimet on valmistettu ja testattu Euroopassa. Ne sisältävät valtavasti patentoitua tekniikka, joka tekee niistä markkinoiden luotettavimpia.

ATEX kaapeloinnin vaatimukset – onko niitä?

ATEX tai Ex (Atmospheres Explosibles) eli räjähdysvaarallisiin tiloihin voi törmätä sekä uudis-että saneerauskohteissa. Koska tällaiset kohteet ovat haasteellisia, vaativat ne ammattilaisen viimeistellyn suunnitelman ja laajan riskianalyysin. Tässä kirjoituksessa käymme läpi perusasiat, mitä tulee huomioida ATEX-tilan kaapeloinnissa.

Schneider Electricin valokaarivikasuojat

Luotettava ratkaisu sähköpaloriskien pienentämiseksi Sähköviat ovat yleisimpiä tulipalojen aiheuttajia. Koska valokaariviat kehittyvät vaarallisiksi vähitellen, niitä on lähes mahdotonta havaita ja suojautuminen on erittäin vaikeaa.