Langaton rele ACM-2000 (snro: 2806364) korvaa tuotteen, jonka snro on 2806315. Vanhan tuotteen valmistus on loppunut.

Uuden laitteen paremmat ominaisuudet:

  • Teho kasvaa 2000 wattiin. (aiemmin 1000W)
  • Relettä voi ohjata jopa 32 lähettimellä.
  • Kehittyneempi tiedonsiirtomoduuli.
  • 3mm matalampi. Muut mitat ennallaan.

Vastaanotinta on käytetty tyypillisesti langattoman kytkimen (snro 2806304) kanssa, mutta sen voi parittaa suoraan kaikkien 433 MHz trustin lähettimien, esimerkiksi kauko-ohjaimen) kanssa. Jos tarvitaan hieman lisää tehoa tai pienempää kokoa niin 3500W rele (snro 2806320) on kätevä. Siinä on jopa kytkentäjohdot rakenteellisesti mukana.

Jos relettä halutaan ohjata kello-ohjelmalla, jollain Trustin Zigbee laitteella, puhelimella tai etänä, niin se onnistuu ohjausyksikön (snro 2806306) avulla. Etäohjaus netin kautta on maksutonta.

Latausratkaisut kaikille sähköautoille

Myös Suomessa autojen tankkaus siirtyy huoltoasemilta kotipihoille ja erilaisille pysäköintipaikoille. Sähköautojen akustoihin tankataan tasavirtaa, joka muunnetaan verkosta auton omalla latauslaitteella, kytkemällä auto latauskaapelilla AC-latausrasiaan tai tasavirtana suoraan DC-latausaseman latauskaapelilla akustoon.

Ecodesign-direktiivi on ympäristöteko

EU:n ekosuunnitteluasetus on tärkeä askel kasvihuonekaasujen vähentämisessä ja energiankulutuksen vähentämisessä. Se ei ole suositus vaan määräys, joka koskee niin valmistajia kuin urakoitsijoitakin.

Ikuinen merkintä mahdollistaa kaapelin kierrätyksen

Nexans on yli 20 vuoden ajan pyrkinyt helpottamaan kaapeliden kierrätystä ja nähnyt sen luonnollisena osana tuotekehitystä.