Uutena tulokkaana valikoimiin on saatu Treadeforce-työkäsineet. Valikoimassa on kolme eri mallia; Force Basic, Force Allround sekä Force Grip. Kaikista käsinemalleista löytyy koot 9 ja 10.

 

Force Basic – EN 388: 4131X Tradeforce- Force Basic

Ominaisuudet: Force Basic rannepituiset käsineet ovat saumattomat ja nailonneulotut eli ne ovat joustavat. Nämä erittäin mukavat hanskat istuvat käden muotoon hyvin. Kämmenosassa polyuretaanipinnoite (1,11 mm). Kämmenen polyuretaanipinnoite suojaa kämmenosaa hankaukselta.

Hyvän tuntoherkkyyden ansiosta käsine sopii erinomaisesti tarkkuutta vaativiin töihin. Käsineen takaosa on jätetty pinnoittamatta käsineen hengittävyyden parantamiseksi. Käsineessä on hyvä pito niin kuivissa kuin kevyesti öljyisissäkin olosuhteissa. Sopii erinomaisesti esim. teollisuuden kunnossapitotöihin ja muihin yleistöihin.

 

Force Allround – EN 388: 4131X Tradeforce - Force Allround

Ominaisuudet: Force Allround rannepituiset käsineet ovat saumattomat ja Nylon Spandex -neulotut eli ne ovat joustavat. Nämä erittäin mukavat hanskat istuvat käden muotoon hyvin.  Kosketusnäyttöominaisuuden ansiosta voit käyttää puhelinta tai tablettia myös hanskat kädessä (HUOM. metallilanka sormiosan sisällä).  Kämmenosassa nitriilivaahtopinnoite (0,95 mm) joka hengittää ja tarjoaa hyvän tuntoherkkyyden kuivissa, kosteissa ja öljyisissä olosuhteissa. Erinomainen kulutuskestävyys. Kämmenen nitriilivaahtopinnoite suojaa kämmentä hankaukselta, käsineen takaosa on jätetty pinnoittamatta käsineen hengittävyyden parantamiseksi. Sopii erinomaisesti esim. teollisuuden kunnossapitotöihin ja muihin yleistöihin.

 

Force Grip – EN 388: 2131X Tradeforce - Force Grip

Ominaisuudet: Force Grip rannepituiset käsineet ovat saumattomat ja nailonneulotut eli ne ovat joustavat. Nämä erittäin mukavat hanskat istuvat käden muotoon hyvin. Kämmenosassa rypistyslateksipinnoite (1,5 mm). Kämmenen pinnoite antaa erinomaiset pito-ominaisuudet lähes kaikissa olosuhteissa.

Käsineet soveltuvat töihin missä ensisijainen vaatimus käsineelle on erinomainen otepito. Käsineen takaosa on jätetty pinnoittamatta käsineen hengittävyyden parantamiseksi. Sopii erinomaisesti esim. teollisuuden kunnossapitotöihin ja muihin yleistöihin.

 

Katso muita Tradeforcen tuotteita verkkokaupassamme

 

Riskiarviolla ja oikeilla suojaimilla lisää tehokkuutta ja työhyvinvointia

Työskentelemme yhä hektisemmässä yhteiskunnassa ja kiire painaa työmailla. Vanha sanonta ”vahinko ei tule kello kaulassa” pätee vielä tänäkin päivänä erinomaisesti.

Bolle – kattava valikoima moderneja silmiensuojaimia

Suureen osaan SLO:n myymälöitä on ilmestynyt  Bolle -myyntitelineet, joissa on kattava valikoima moderneja silmiensuojaimia.

Snickers ProtecWork

  Snickers julkaisee syksyllä 2018 täysin uuden ProtecWork suojavaatemalliston, joka pitää sisällään 65 tuotetta.