Seppo Mustonen
Aluejohtaja, Pohjois-Suomi,
9.8.2019

Me SLO:ssa teemme työtä, että meidän oma sekä asiakkaamme hiilijalanjälki pienenisi. Iso osa tätä on logistiikan mahdollisimman tehokas käyttö.


Kun tarvittavat tarvikkeet tulevat yhdellä kertaa sovittuun paikkaan, niin säästetään aikaa, rahaa kuin ympäristöäkin. Yhdessä koko toimitusketjun kanssa mietitty logistiikka ulottuu tavarantoimittajalta tukkukaupan kautta sovittuun toimituspaikkaan. SLO:n logistiikkakeskuksesta löytyy kymmeniä tuhansia tuotteita, joten isokin tilaus lähtee nopeasti suoraan sieltä pitkälle automatisoidun keräyksen avulla. Tehokas ja automatisoitu logistiikka auttaa asiakkaitamme menestymään: se alentaa kustannuksia, tehostaa toimintaa, vähentää virheitä ja minimoi päästöjä.

SLO tarjoaa useita erilaisia tilaus- ja toimitustapoja jokaiseen projektiisi, isoon ja pieneen. Palveluvarastomme on järkevin ratkaisu silloin, kun halutaan tavaroiden olevan lähellä ja helposti käytettävissä.  SLO:n lähialuetoimitus palvelee asiakkaita Helsingistä Ouluun 13:sta myymälästä. Palvelu on saatavilla arkipäivisin ja tavarat  toimitamme saman päivän aikana, joko aamu- tai iltapäivällä. Luotettava ja täsmällinen logistiikka on toimintamme vahvuuksia, joten suurin osa tänään tulleista tilauksista jaetaan seuraavan päivän aikana – kaikkialle Suomessa.

SLO:n toimitusvarmuus asiakastoimituksissa on tasolla 99.90%. Uskomme, että hyvä toimitusvarmuus tuo asiakkaillemme lisäarvoa, tehokkuutta ja huolettomuutta. SLO:n palvelukokonaisuuden avulla voimme uusia asiakkaamme tilaus- ja toimitusprosessin, joka mahdollistaa mm. kasvun ilman varastonarvon nousua.

Tehokas, luotettava ja toimiva logistiikka on toimintamme elinehto.  Kokonaisvaltainen, sekä sähköisen liiketoiminnan että logistiikan kattava osaamisemme on ainutlaatuista alallamme. Lupaamme, että saat tilauksesi sovittuun aikaan sovittuun paikkaan. Näin sinä voit keskittyä omaan erityisosaamiseesi. Meihin voit luottaa.

Asiakkaiden vinkeillä täsmällisempiä hyödykkeitä

SLO uudistaa jatkuvasti tuotevalikoimaansa vastaamaan entistä paremmin asiakkaiden ja markkinoiden vaatimuksia. Asiakkaamme ovat avainasemassa, koska vain he voivat kertoa  tarpeensa. Tiedon perusteella SLO valitsee kehityskohteet yhteistyössä valmistajien kanssa. Täsmällisestä kehitystyöstä asiakkaamme  hyötyvät monenlaisin tavoin.

Saat kaiken tarvitsemasi meiltä

SLO on Suomen suurin sähkötarviketukkukauppa. Olemme monipuolinen ja asiakaslähtöinen myyntiyhtiö, joka tarjoaa erittäin laajan tuotevalikoiman lisäksi lisäarvoa tuovia palveluja sekä logistiikan kokonaisratkaisuja, jotka helpottavat elämääsi.

Sorrutko asioiden loputtomaan siirtelyyn?

Mittareiden huoltopalvelu on helppo tapa kalibroida mittalaitteet säännöllisesti