Johdonsuojakatkaisijat suojaavat asennuksia ylikuormitukselta ja oikosuluilta, taaten luotettavan ja turvallisen toiminnan. System pro M compact S 200 -sarjat suojaavat laitteitasi ylivirralta. Tuotteissa on kaksi eri laukaisumekanismia, viivästynyt lämpölaukaisumekanismi ylikuormitussuojaukseen ja magneettinen laukaisumekanismi oikosulkusuojaukseen.

Työkaluvapaat jousiliittimin varustetut johdonsuojakatkaisijat

Työkaluvapaan jousiliitäntätekniikan ansiosta S200S-sarjan johdonsuojakatkaisijoiden kytkentä on nopeampaa, helpompaa ja turvallisempaa verrattuna perinteiseen ruuviliitäntätekniikkaan. Johdonsuojakatkaisijat soveltuvat kaikentyyppisille johtimille: lankajohtimille, monisäikeisille johtimille ja hienosäikeisille johtimille holkitettuna. Johtimet voidaan työntää suoraan jousivoimalla toimiviin liittimiin. Helppokäyttöinen ja varmatoiminen vipukytkin toimii kevyesti painamalla.

Tutustu S200S-johdonsuojakatkaisijoiden tuotesarjaan »

Kompaktit S200C-johdonsuojakatkaisijat säästävät jopa 50 % tilaa asennuksessa

50% pienemmän kokonsa ansiosta kojeet soveltuvat erityisesti sähkökeskuksiin ja koteloihin, joissa on kriittinen tilantarve. S200C-sarja on helppo asentaa, sillä syöttökaapeli on mahdollista kytkeä sekä ylempään että alempaan liitinpaikkaan. Apu- ja hälytyskoskettimet ovat saatavilla lisävarusteena. Sarjan tuotteilla on globaalit hyväksynnät useisiin eri käyttösovelluksiin, myös merenkulkualalle ja raideliikenteeseen.

Tutustu S200C-johdonsuojakatsijoiden tuotesarjaan »


Teksti ja kuvat: ABB

ABB logo