Kehitetty nykyaikaisen valaistuksen ohjaustarpeisiin

Joidenkin LED-lamppujen kytkentävirta voi olla jopa yli 10A (nimellisvirtaan nähden jopa 1000 kertainen), vaikka itse lampun teho olisi ainoastaan 2-5W. theLuxa-sarjan tuotteilla on erinomainen syöksyvirran (Inrush current) kestävyys, koska ne ovat nollapistekytkennällä varustettuja ja tuotteiden koskettimet ovat näin suojassa LED- valonlähteiden aiheuttamilta kytkentävirtapiikeiltä. Koska theLuxa -tunnistimet kestävät 500 Wattia LED-kuormaa, virtapiiri ei useimmiten tarvitse erillistä relettä tai kontaktoria.

theLuxa-sarjan tuotteet ovat helposti asennettavissa

Koska kytkentäosassa on paljon kytkentätilaa, kaapelit voidaan tuoda helposti pohjan läpi tai pintavetoina suoraan kytkentätilaan.  Itse asennusta helpottaa myös pakkaukseen sisältyvä poraussapluuna, jolla tuotteen kiinnityskohdat voidaan merkitä etukäteen. Kytkennän jälkeen tunnistinosa painetaan kytkentäosaan pistoliitännällä.

Kaikissa tuotteissa on aliryömintäsuoja ja liikkuva tunnistinpää, jota voidaan kääntää sivu- ja pystysuunnassa.  S180-sarjan tuotteet on tarkoitettu seinäasennukseen ja niiden kotelointiluokka IP 55.

S360-sarja voidaan kiinnittää myös kattoon ja sen kotelointiluokka IP66. Lisätarvikkeina on saatavana kulmakiinnike (S360-sarjassa sisältyy) ja korotuskehys, jolla saadaan lisää tilaa esimerkiksi pinta-asennukseen.

Kaikissa malleissa säädöt onnistuva helposti tunnistinosassa ja näissä malleissa on myös“ test“-asento, jolla tunnistusalue on kätevä testata asennuksen jälkeen.

Snro Malli
2607137  theLuxa S180 valkoinen
2607138 theLuxa S180 musta
2607139 theLuxa S360 valkoinen
2607140 theLuxa S360 musta

Lisätarvikkeet

Snro Tuote
2607612 theLuxa SWH kehys valk.
2607613 theLuxa SBK kehys musta
2607614 theLuxa SWH kulmak. valk.
2607615 theLuxa SBK kulmak. musta


Teksti ja kuvat: Theben

Valaistuksen ohjaustekniikat: Näin toimii Nylundin Stand-alone

B.E.G. Luxomatin ratkaisu valaistusalueiden automatisointiin on yksinkertainen ja toimii ilman keskuslaitteita. Tällä niin sanotulla Stand-alone -ratkaisulla saadaan parannettua energiatehokkuutta, pidennettyä valaisimien elinikää ja lisättyä viihtyvyyttä vaivattoman ohjauksen ansiosta.

Uudet Ensto Intro LED-säätimet

Himmennä valaistus täsmälleen haluamaksesi, säästä energiaa ja lisää valonlähteiden käyttöikää uusilla Ensto Intro -valonsäätimillä.

Consti Talotekniikka hyödynsi SLO:n logistiikkaa Marskin saneerauksessa

Miljoonaprojektin toimituksia lajiteltiin verkkokaupan viitetietojen avulla