Teollisuuskiertueen tiimi
11.11.2019

Teollisuuskiertueen 2019 jälkeen on aika vielä kerran kiittää asiakkaitamme, toimittajia sekä suuren taustatyön tehneitä SLO:n ammattilaisia. Kiertuetta voidaan pitää onnistuneena monelta kannalta. Koimme lukemattoman määrän mielenkiintoisia asiakastapaamisia, vierailimme vaativissa teollisuuskohteissa ja saimme verkostoitumismahdollisuuksia asiakkaidemme ja toimittajien kanssa.

OEM ja MRO saivat tietoa SLO:n palveluista

Kiertueen painopiste oli palveluiden ja teknologioiden esittelyssä kunnossapito-, kone- ja laitevalmistajille.

Kiertueen kohteina olivat toimialan eri segmenteistä huolellisesti valitut teollisuusyritykset Pirkanmaalla, Keski-Suomessa sekä Pohjois- ja Etelä-Savossa.

Kiertuearvonnan voittajat

Kiertueviikon aikana rekassa vierailleiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvoimme ammattikäyttöön tarkoitetun Klauken puristustyökalun EK50ML.

Tällä kertaa ensimmäisen viikon osalta onni suosi Oskari Majoria, Insta Automation Oy:stä. Palkinnon luovutti SLO:n teollisuuden myyntipäällikkö Antti Keskinen. Toisen viikon palkinnon saaja oli Juha Myllymäki, Quant Sataservice Oy:stä. Onnittelut voittajille!

Kuva: Vasemmalta Antti Keskinen, SLO ja Oskari Majori, Insta Automation Oy. Kuvaus: Tiina Suvanto / Insta Automation Oy

Miten tästä eteenpäin?

Alustavat suunnittelut ovat jo käynnissä ja Teollisuuskiertue 2020 tullaan järjestämään Pohjanmaan ja Pohjois-Suomen alueella. Tästä lisää myöhemmin, joten teollisuuden uutiskirjeitä ja ajankohtaisia asioita kannattaa seurata SLO:n sähköisissä viestintäkanavissa aktiivisesti.

Kehittämällä prosesseja haluamme selkeyttää toimintatapojamme. Huolellisella suunnittelulla pyrimme yhä parempaan lopputulokseen ja tavoitteena on tehokkaampi viestintä. Päämäärään kuljemme kuuntelemalla yhteystyökumppaneita, asiakkaita ja omaa myyntiämme. Näin saamme tietoomme kattavasti toiveet materiaalien ja esiteltävien tuoteratkaisujen osalta.

Kiitokset vielä kerran Teollisuuskiertue 2019:n onnistumisen mahdollistaneille tahoille.

Terveisin, SLO Teollisuuskiertue 2019 tiimi

SIEMENS Ethernet- kytkimet

Kustannustehokas ratkaisu teollisuuden kenttäasennuksiin

WIHAN XXL III -TYÖKALUPAKKI

Kunnossapitoasentajalle teollisuuteen tai sähköasentajalle liikkuvaan työhön

SELCAST sähköasennustuotteet – laatua vaativiin asennuksiin

Selcastin tuotteet ovat suunniteltu ammattilaisten tarpeisiin, teollisuuden ja liiketilojen sähköasennuksiin sekä tilanteisiin, joissa vaaditaan erityistä kestävyyttä ja laatua.