Petteri Mattinen
markkinointipäällikkö,
SLO Oy
7.9.2018

Suomen talous kasvaa kohisten ja vientimme vetää hyvin, talouslukujen ennustetaan paranevan koko ajan. Jos yritykset eivät panosta osaamisen kasvattamiseen ja asiakkaiden kuuntelemiseen samalla kun tuote- sekä palveluvalikoiman kehitystä laiminlyödään, trendi muuttaa suuntaa. Omalla toiminnallamme haluamme tarjota kasvualustan teollisuusyritysten kasvulle ja pitkälle nousukaudelle.

Pitkäjänteistä kehitystyötä ja ajantasaista osaamista

Laajensimme logistiikkakeskusta palvelulupauksen ylläpitämiseksi. Haluamme, että asiointi SLO:lla on nopeaa, toimintavarmaa ja helppoa. Olemme laajentaneet tarjontaamme toimitusten seurantapalvelulla, joka on käytössä valtakunnallisesti. Näin olemme saaneet toimintamme läpinäkyväksi ja helposti jäljitettäväksi.

Panostamme vahvasti henkilökuntamme osaamiseen. Tekninen tukemme on ansainnut osaamisellaan jo ABB Value Provider ja SMC Sales Partner -sertifikaatit. Ne ovat todisteita syvällisestä tuotetietämyksestä ja ratkaisukyvystä, mutta kuvaavat myös haluamme edetä vielä pidemmälle osaamistason nostamisessa.

Jatkuvasta tuote- ja palveluvalikoiman kehittämisestä on syntynyt SLO Valinnat. Valintojen tarkoituksena on toimia takuuna sille, että asiakkaamme saavat oikeat ratkaisut kuhunkin sovellukseen ja että voimme palvella parhaalla mahdollisella tavalla.

Haluamme olla se oikea teollisuustoimija ja kumppani juuri sinulle.

Tiesitkö, että teemme myös teollisuuslaitosten laitekannan kartoituksia? Tyypillisesti teollisuuslaitoksien laitekanta on monipuolista ja siten haasteellista ylläpitää. Palvelun tarkoituksena on helpottaa asiakkaidemme arkea. Mietimme jatkuvasti uusia liiketoimintamahdollisuuksia ja kehitämme teollisuuden tuote- sekä palveluvalikoimaa. Haluamme olla se oikea teollisuustoimija ja kumppani juuri sinulle.

Keräämme jatkuvasti tietoa päätöstemme tueksi. Kyselyillä saamme tietoa asiakkailtamme sekä omalta henkilökunnaltamme. Tulosten pohjalta voimme tehdä päätöksiä sekä tuotevalikoiman että myynnin suuntautumisen suhteen. Tulemme jatkamaan tällä hyväksi havaitulla linjalla ja toivomme, että asiakkaamme jakavat jatkossakin näkemyksensä yhtä avoimesti kuin tähänkin asti. Yhteistyö kantaa hedelmää ja kaikki osapuolet hyötyvät, kun voimme palvella laajemmalla valikoimalla ja huomioimalla myös erikoistarpeita.

SLO on teollisuustoimija ja tekninen asiantuntija alueellasi!

FLEX-H taipuisa ohjauskaapeli (HF)

FLEX-H -ohjauskaapelia käytetään mittaus- ja syöttökaapelina sekä teollisuuden ohjaus- ja valvontakaapelina.

Teollisuuskiertue tavoitti jälleen satoja ammattilaisia

Teollisuuskiertueen 2019 jälkeen on aika vielä kerran kiittää asiakkaitamme, toimittajia sekä suuren taustatyön tehneitä SLO:n ammattilaisia. Kiertuetta voidaan pitää onnistuneena monelta kannalta. Koimme lukemattoman määrän mielenkiintoisia asiakastapaamisia, vierailimme vaativissa teollisuuskohteissa ja saimme verkostoitumismahdollisuuksia asiakkaidemme ja toimittajien kanssa.

ACH580 taajuusmuuttaja

Vaivatonta energiatehokkuutta kiinteistöautomaatioon