Televesin Avant X on huippusuosittu ohjelmoitava päävahvistin haravaverkon kohteisiin. Käyttökohteina yhteisantenniverkot sekä julkiset kohteet kuten koulut ja virastot.

Tuhannet ja tuhannet tyytyväiset taloyhtiöt Suomessa käyttävät yhteisantenniverkon päävahvistimenaan Televesin Avanteja. Suureen suosioon on monta hyvää syytä; suuri vahvistus, riittävästi tuloja, takuuvarma toiminta ja helppo käyttöönotto sujuvalla ohjelmoinnilla.

Televes Avant X on ohjelmoitava päävahvistin, jolla voit säätää tasot kanavanippukohtaisesti. Yhteensopiva DVB-T ja DVB-T2 signaalien kanssa. Voit ohjelmoida vahvistimeen 32 kanavaa ja säätää kaikkien kanavien tasot erikseen.

Vahvistimen AGC-toiminto (automaattinen vahvistuksen säätö) vahvistaa heikkoja ja vaimentaa voimakkaita signaaleja saaden aikaan teoreettisesti optimaalisen tason uloslähtevälle signaalille. Automaattinen LTE-suojaus 5G (694MHz) – 4G (790 MHz) jokaiselle tulolle.

Ohjelmointi napin painalluksella, ohjelmointilaitteella tai sovelluksella – sinä päätät

Avant X on ohjelmoitava päävahvistin, joten se on ohjelmoitava. Tähän kolme tapaa, joista voit valita itsellesi mieluisimman.

Mullistavan nopea ja helppo asennus automaattisella ohjelmoinnilla. Painat vain yhtä nappia. Vahvistin hakee automaattisesti kaikki vahvistimelle tulevat DVB-T/T2-kanavat jokaisesta VHF/UHF-tulosta ja valitsee näistä teknisiltä arvoiltaan parhaimmat kanavaniput jaettaviksi antenniverkkoon.

Pidempään Avanteja asentaneet valitsevat monesti tutun Televes T7234 ohjelmointilaitteen, joka on taaksepäin yhteensopiva vanhempien Avant-mallien kanssa.

Avant X voidaan ohjelmoida myös helppokäyttöisellä sovelluksella, josta löytyy versiot Android laitteille ja PC:lle. Näin ohjelmoitaessa Avant yhdistetään USB-kaapelilla asentajan päätelaitteeseen. Avant X:n mukana tulee micro-USB-kaapeli. Jos käytät ohjelmointiin puhelinta, jossa on USB-C liitäntä tarvitset lisäksi T216810 laitekaapelin.

Asennusraportti taloyhtiön huoltokirjaan

Televes Avant -laitteen asennusparametrit on helppo muuntaa PDF-tiedostoksi, jonka voi esimerkiksi tulostettuna liittää taloyhtiön huoltokirjaan. Ilmaisella Televes A-Suite -sovelluksella saat säädetyistä asetuksista ja mittauksista kattavan asennusraportin PDF-muodossa. Kun asennuksen tiedot ovat tallessa, laitteiden asianmukainen ylläpito käy helpommin.

Taloyhtiön huoltokirja on tärkeä väline suunnitelmallisessa kiinteistönpidossa. Sen avulla kiinteistön laitteiden ja järjestelmien huolto ja kunnossapito sujuu asianmukaisesti. Rakennusosien, järjestelmien ja laitteiden tavoitteellinen elinkaari on mahdollista saavuttaa huoltokirjan tietojen pohjalta.

 

Sähkönumero Tuote
75 527 93 Televes Avant X PRO Ohjelmoitava päävahvistin AvantX-PRO, 4xUHF+VHF/FM, AGC, 32 suodinta, 122dBuV, LTE700-Ready
75 265 07 Televes T7234 ohjelmointilaite Avant-,T05- ja T0X-sarjaan
75 527 91 Televes T216810 MicroUSB-B/USB-C OTG laitekaapeli 1m Avant-vahvistimille

 


Teksti ja kuvat: Finnsat

 

AXMK-PE kehitetty pohjoismaisiin oloihin

Pohjoismainen ilmasto asettaa maahan kaivettaville kaapeleille suuret vaatimukset.

STERA tele- ja sähkönjakotuotteet Paimiosta

Varsinais-Suomessa, Turun ja Salon puolivälissä, on Paimion kaupunki, jossa on valmistettu tele- ja sähkötuotteita jo 1970 luvulta lähtien.

Laukamon uudet laitekaapit uudisrakennus- ja saneerauskohteisiin

Laadukkaat ja kustannustehokkaat kotimaiset 19” laitekaapit soveltuvat erinomaisesti mm. uudisrakennus- ja saneerauskohteisiin