Hensel mahdollistaa luotettavan ja turvallisen sähkönjakelun innovatiivisilla tuotteillaan myös paikoissa, joissa hankala ympäristö vaatii viimeisteltyä asennustekniikkaa. Kattava valikoima on nostanut Henselin yhdeksi markkinoiden johtavimmaksi pienjännitteelle suunnattujen tuotteiden valmistajaksi.

 

Hensel WP

Paras laatu ja luotettavuus

Pöly ja kostea ympäristö asettavat korkeita vaatimuksia sähköasennuksille, joissa vaaditaan huippulaatuisia ja standardinmukaisia tuotteita. Siksi kaikki Henselin tuotteet ovat sertifioitu ja täyttävät DIN-ISO 9001-2008 standardin vaatimukset, taaten näin luotettavan ja turvallisen sähkönjakelun pienjännitesektorilla.

 

Vedenpitävät WP-sarjan geelijakorasiat

Aina korkea IP-luokitus ei riitä sähköasennuksissa, sillä kaikissa IP-luokissa sallitaan vaarattoman määrän veden pääsyn koteloon. Henselin jakorasioita on saatavilla elastisella geelitäytteellä, jolloin ne soveltuvat myös olosuhteisiin, joissa muodostuu kondensaatiota ja vesivalumia. Asennuskohteita on esimerkiksi pumppaamot, lämpökaapeliasennukset ja maa-asennukset. Läpinäkyvä, elastinen geeli on itsestään sulkeutuva, joten piirin mittaus on mahdollista tehdä ja geeli tiivistyy uudelleen. Geeli on myös helposti poistettavissa jälkiasennusta varten. Geelijakorasiat täyttävät uuden DIN VDE V 0606–22–100 standardin.

Geelitäytteisten WP-sarjan jakorasioiden sähkönumerot: 16 082 00 – 16 082 16.

 

 

Tilaa verkkokaupasta

 

ELKO Plus nyt varastovalikoimassa

Uusittu ELKO Plus -mallisto on nyt saatavana SLO:n keskusvarastolla, joten toimitusajat kautta maan ovat lyhyitä valkoisille tuotteille.

Uusi Norwescon vikavirtapistorasia NRCD11

Norwescon vikavirtapistorasiasarja laajeni 1-osaisella NRCD11-pistorasialla, joka on 16A/250V ja A-tyypin 30mA vikavirtasuokakytkimen yhdistelmä. Pistorasia on hyväksyttyä ketjuttamiseen eli pistorasian jälkeen asennetut pistorasiat ovat vikavirtasuojattuja tämän pistorasian toimesta. Vikavirtasuoja laukeaa, mikäli se havaitsee yli 30mA maavuotovirran tai oikosulkuvirran.

Ebecon älykäs EB-Therm 500 -termostaatti, useilla mahdollisuuksilla!

Ebeco EB-Therm 500 on tyylikäs ja moderni lattialämmitystermostaatti, jossa on useita energiansäästöohjelmia. Se on myös valmis langattomasti ohjattavaksi.