Every Connection Counts, voit säästää aikaa ja rahaa jokaisessa liitännässä.

TE:n SOLARLOK-liittimet aurinkosähköasennuksiin on suunniteltu helpottamaan ja nopeuttamaan asennustöitä sekä takaamaan luotettavat DC-liitännät. Rakenne on suunniteltu vähentämään liittimen aiheuttamaa ylimenovastusta ja jännitehäviöitä.

TE:n SOLARLOK 2.0 DC Plug & Splice -liittimet ovat aurinkosähköliittimien uusinta sukupolvea, ja niiden asennus on jopa 80 % nopeampaa perinteisiin aurinkosähköliittimiin verrattuna*.

Suunnittelussa on käytetty IDC-tekniikkaa (Insulation Displacement Contact), joka mahdollistaa helpon ja nopean asennuksen: liittimen asennus kokonaisuudessaan kestää noin 30 sekuntia ilman erikoistyökaluja, asennustyökaluiksi riittävät siirtoleukapihdit. Eristeen läpäiset liittimet mahdollistavat asentamisen ilman johdineristeen poistamista. Asentaja voi kytkeä kaapelin ja puristaa liittimen, tämä lisää tehokkuutta.

< 80 % lyhyempi asennusaika

* Perustuu asennusaikavertailuun TE:n SOLARLOK PV4 DC Crimp -liittimien kanssa.

 Helppo asentaa, kolme työvaihetta 

TE:n SLK 2.0 DC Plug and Splice -liittimillä on laaja käyttöalue; 2,5-6 mm² (10-14 AWG). Ne ovat testattu ja hyväksytty IEC 62852 (TUV) ja UL 6703 -standardien mukaisesti.

Valikoimaa täydentää ainutlaatuinen geelitäytteinen SOLARLOK SLK 2.0, joka takaa IPx8-vedenpitävyyden. TE:n SOLARLOK SLK 2.0 on valmistettu PPE- ja PS-materiaalista. Liitin on testattu upotuskokeella enintään 1 metrin syvyydessää 24 h. PPE- ja PS materiaali on UV-kestoinen.

SOLARLOK 1500V PV4-S -liitin  on saatavana sekä uros- että naarasversioina, jolloin ne voidaan yhdistää SOLARLOK PV4-S- ja PV4-PM DC -liittimiin.    

TE:n SLK 2.0 Splices -jatkosliittimet toimitetaan yhtenä kokonaisuutena Tämä nopeuttaa ”jatkoksen” asentamista: ei irrallisia osia, eikä erikoistyökaluja. Jatkosliittimet soveltuvat erityisesti korjauksiin – ne mahdollistavat kaapeleiden helpon ja nopean asentamisen tai korjauksen esimerkiksi kaapeleille vioittuneille kaapeleille.

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Nopeampi asennus, jopa 80 % SOLARLOK PV4-S:ään verrattuna.
  • Pienemmät elinkaarikustannukset
  • Laajat käyttöalueet; 2,5-6 mm2 (AWG 14-10).
  • Helppo ja nopea asennus ilman erikoistyökaluja
  • Kaapelia ei tarvitse kuoria
  • All-in-one-rakenne, minimoitu asennusvirheen mahdollisuus
  • Ainutlaatuinen geelitäyte takaa IPx8-vedenpitävyyden (1 m/24 tuntia).
  • CE-merkintä
  • IEC 62852- ja UL 6703 -hyväksytty

Katso SLK 2.0:n asennusvideot 

Teksti ja kuvat: TE Connectivity

Haaroituskaappeja – jakokaappeja. Miten valitsen?

Maakaapeliverkkojen rakentaminen on siirtymässä 20 kV kaapeloinnista myös 0,4 kV maakaapeliverkon rakentamiseen.

Ainutlaatuinen yhdistelmäkaappi nopeuttaa sähköliittymien käyttöönottoa

Caruna huolehtii sähkönjakelusta sekä ylläpitää, kunnostaa ja rakentaa säävarmaa sähköverkkoa yli 680 000 asiakkaalleen Etelä-, Lounais- ja Länsi-Suomessa, Joensuussa, Koillismaalla sekä Satakunnassa. Yritys on hiljattain kehittänyt itselleen pienjänniteverkon rakentamiseen mallin, mikä mahdollistaa uusien liittymien nopean käyttöönoton ja parantaa samalla asiakaskokemusta.