S-Shape LED-nauhat mahdollistavat taipuisuudellaan monenlaiset valaistusratkaisut.

LED-nauhat soveltuvat erinomaisesti erilaisiin korostus- ja erikoisvalaistustarpeisiin – oikeastaan vain mielikuvitus on rajana niiden käytössä. Winledin asennusvalmiit LED-nauhat tarjoavat monipuolisia ratkaisuja kodeista konttoreihin, tehden tiloista hetkessä tyylikkäitä ja näyttäviä.

Nauhavalikoimassa on eri kokoluokkien lisäksi tarjolla myös erikoisnauhoja, kuten S-Shape LED-nauhat, jotka mahdollistavat taipuisuudellaan monenlaiset valaistusratkaisut, joita tavallisilla valonauhoilla ei voida toteuttaa ilman katkaisua kulmakohdissa.

 

 

  • S-shape 8,6W-nauha on S-muotoinen, mikä mahdollistaa nauhan taittamisen esimerkiksi 90 asteen kulmaan, mikä on tavalliselle valonauhalle mahdotonta.
  • Valonauhan sahalaitakuvioinen muotoilu mahdollistaa kaarevat asennukset.
    S-Shape on helppo asentaa esimerkiksi tolpan ympäri koska nauhan rakenne on taipuisa.
  • Asennus on nopeaa ja vaivatonta, ei vaadi juottamista.
  • IP20-luokiteltu valonauha soveltuu kuiviin tiloihin.
  • S-Shape valonauhan värilämpötila valitaan kokonaisratkaisuun sopien joko lämpimäksi tai neutraaliksi.

 

Soveltuu hyvin julkisrakennuksiin Kyseiset LED-nauhat soveltuvat erittäin hyvin valaistusratkaisuksi muun muassa julkisrakennuksiin, myymälöihin, majoitustiloihin, ravintoloihin sekä muihin toimitiloihin. Sopii myös loistavasti erikoisvalaistustarpeisiin kuten kylttien taakse tai kierrettäväksi huonekaluihin.

 

Snro Tuote
41 422 69 Valoprofiili/-nauha – S-shape 8.6W/m IP20 3K 5m
41 422 70 Valoprofiili/-nauha – S-shape 8.6W/m IP20 4K 5m

 

 

Steinel Nightmatic 3000 Vario -hämäräkytkin

Steinel Nightmatic 3000 Vario seinäasenteinen hämäräkytkin kytkee valon asetetutun lux-tason alittuessa ja sammuttaa asetetun lux-tason ylittyessä.

Valaistuksen ohjaustekniikat: Näin toimii Nylundin Stand-alone

B.E.G. Luxomatin ratkaisu valaistusalueiden automatisointiin on yksinkertainen ja toimii ilman keskuslaitteita. Tällä niin sanotulla Stand-alone -ratkaisulla saadaan parannettua energiatehokkuutta, pidennettyä valaisimien elinikää ja lisättyä viihtyvyyttä vaivattoman ohjauksen ansiosta.

LEDVANCE HIGH BAY PERFORMANCE – kevyt, tehokas ja pitkäikäinen

LEDVANCEn uudet kolmannen sukupolven HIGH BAY LED-syväsäteilijät ovat täällä.