Spot pihavalaisinsarja koostuu seinäkiinnitteisistä valaisimista, pylväsvalaisimista ja maapiikkivalaisimista.

 

CONNECT-versiot ovat Bluetooth-ryhmiteltäviä ja ohjattavia valaisimia. Sarjasta löytyy myös yksi kytkimellä ohjattava malli ja kaksi sisäisellä hämäräkytkimellä ohjautuvaa versiota. LED-valonlähteet ovat vaihdettavissa.

Hämäräkytkinvalaisimen valo kytkeytyy ja sammuu automaattisesti valitun lux-tason mukaan. Helppo asennus maapiikillä ja 2,5 metrin kaapelilla. Energiatehokas, vaihdettava valonlähde (GU-10 LED) 7W / 520 luumenia sisältyy toimitukseen. Soveltuu pihapiirin kulkuvaloksi sekä kasvien ja rakenteiden tehostevalaisuun.

 


45 251 32 Spot GARDEN NightAuto LED hämäräkytkinvalaisin antrasiitti, maapiikki, 7 W, 3000 K, 520 lm, IP44

Moneen taipuva uusi LEDVANCE LED -nauhajärjestelmä

Helppo suunnitella, yhdistellä ja asentaa

NYX 190 on ajatonta muotoilua ja häikäisemätöntä valoa ulkokäyttöön

Tanskalaisen Focus-Lightingin NYX on valaisinsarja tämän päivän valaistustarpeisiin, jossa haetaan mukavaa ja häikäisemätöntä valoa ja tyylikästä ajatonta muotoilua. Tiivis alumiinirunkoinen valaisin on suunniteltu kestämään vuosikymmeniä. Valaisimen voi päivittää aina uusimmilla valonlähteillä.

OSRAM DALI MCU TW G2 - uuden sukupolven kiertonuppisäädin

DALI MCU TW G2 on DALI-2 yhteensopiva kiertonuppisäädin, jolla voidaan toteuttaa helppo ja yksinkertainen LED-nauhojen himmennys sekä Tunable White LED-nauhojen värilämpötilan säätö.