Ammattilaisten kautta maailman arvostamat Soudal -rakennuskemikaalit nyt SLO:n valikoimassa.

Soudalin historia alkaa Belgiasta vuonna 1966, jolloin Soudal aloitti Turnhoutissa silikonien tuotannon. Tänä päivänä Soudal on yksi maailman suurimmista rakennuskemikaalien tuottajista ja mm ylivoimaisesti suurin polyuretaanivaahdon valmistaja. Perheyrityksenä edelleen toimiva Soudal tunnetaan myös innovaatioistaan ja Soudal ylpeänä kertookin noin 300 keskimääräisestä vuosittaisesta tuotekehitysprojektista.

SLO:n hyllyvalikoima

SLO:n myyntikonttoreiden hyllyvalikoimasta löytyy esimerkiksi perinteinen polyuretaanipohjainen Soudaflex 40 liima-/tiivistemassa valkoisena, joka sopii sekä liimaamiseen että saumoihin sisä- että ulkotiloissa ja luonnollisesti ympärivuotiseen käyttöön.

Kiireellisimpiin asennustöihin tarjolla on Soudal Fix All tuoteperheen nopein liima-/tiivistemassaversio, Fix All Turbo valkoisena, jolloin liimauksia saa rasittaa jo 20 minuutin kuluttua liimauksista.

Lisäksi tarjolla ovat Soudal Fix All Presspack -versiot, jotka painepakkauksiin pakattuina toimivat ilman massaustyökaluja ja ovat siten myös perinteisiä massoja helpompia käyttää sekä mahtuvat ahtaampiin työkohteisiin. Näistä valkoinen Fix all Presspack Flexi  on markkinoiden elastisin liima-/tiivistemassa 750%:n murtovenymällään ja kirkas Fix All Presspack Crystal, erittäin huomaamaton ja monikäyttöinen liima-/tiivistemassa, jolla lisäksi hyväksynnät elintarvike ja juomavesikohteisiin.

Keskusvarastolta toimitamme Soudaflex ja Soudal Fix All -tuoteperheitä laajemminkin, eli saatavilla mm markkinoiden parhaan vetolujuuden - 320 kg/10cm² - tarjoava Fix All High Tack sekä parhaan alkutartunnan tarjoava Fix All Xtreme liima-/tiivistemassat. Soudaflex ja Fix All -tuotteita on saatavissa myös eri väreissä.

Päällemaalattavia ja myrkyttömiä

Kaikki Soudal liima-/tiivistemassat ovat päällemaalattavissa. Fix All -tuotteet MS -polymeeripohjaisina ovat lisäksi isosyanaattivapaina täysin myrkyttömiä ja tartunnaltaan huippuluokkaa tarttumalla kosteisiinkin pintoihin tai tarpeen tullen jopa veden alla!

Fix All -tuoteperheen kaikki tuotteet ovat homesuojattuja ja kuivuvat ympäröivän kosteuden ansiosta, jolloin lisäetuna avatut Fix All -tuubit ovat käyttökelpoisia moninkertaisesti perinteisiin liima-/tiivistemassoihin verrattuna.

Valikoimatarjonta

Perinteiset polyretaani -liima-/tiivistemassat:

Snro Tuote Saatavuus
6004780 Soudaflex 40FC valkoinen heti myyntikonttoreista
6004781 Soudaflex 40FC musta keskusvarastovalikoimassa
6004782 Soudaflex 40FC harmaa hankintatuote
6004783 Soudaflex 40FC ruskea hankintatuote

Soudal Fix All -tuoteperhe, monipuoliset MS -polymeeripohjaiset liima-/tiivistemassat:

Turbo: Nopein lopputulos – rasitettavissa 20 min kuluttua liimauksesta, loppulujuus 3 tunnissa

Snro Tuote Saatavuus
6004704 Fix All Turbo valkoinen heti myyntikonttoreista
6004711 Fix All Turbo musta keskusvarastovalikoimassa
6004784 Fix All Turbo harmaa hankintatuote

Presspack: massat 200 ml helppokäyttöisissä ja ahtaisiinkin kohteisiin sopivissa painepulloissa

Snro Tuote Saatavuus
6004702 Fix All Presspack Flexi, valkoinen erittäin elastinen heti myyntikonttoreista
6004703 Fix All Presspack Crystal, kirkas elintarvike- ja juomavesihyväksytty heti myyntikonttoreista

High Tack: Vahva alkutartunta – vahvin lopputulos: vetolujuus 320 kg/10cm²

Snro Tuote Saatavuus
6004712 Fix All High Tack valkoinen keskusvarastovalikoimassa
6004717 Fix All High Tack alumiinin harmaa keskusvarastovalikoimassa
6004716 Fix All High Tack tumman harmaa hankintatuote
6004715 Fix All High Tack tumman ruskea hankintatuote
6004713 Fix All High Tack musta hankintatuote

X-Treme: Vahvin alkutartunta: välitön tartuntalujuus 400 kg/m²

Snro Tuote Saatavuus
6004710 Fix All X-Treme valkoinen keskusvarastovalikoimassa

Crystal: Täysin kirkas, huomaamattomin liima-/tiiviistemassa laajoilla käyttökohdehyväksynnöillä

Snro Tuote Saatavuus
6004706 Fix All Crystal kirkas keskusvarastovalikoimassa


Teksti ja kuvat: Soudal

ABB UPS-tuotteet nyt SLO:lta

ABB PowerValue RT- ja PowerScale UPS-laitteet ovat nyt saatavana SLO:n tuotevalikoimasta.ABB UPS-tuotteet ovat korkean hyötysuhteen omaavia ja kustannustehokkaita.

Valitsetko koskaan ruuvimeisselin akkukoneen sijaan? Miksi?

Akkuavusteinen SpeedE® II -sähkömeisseli helpottaa työtäsi, lisää tehokkuutasi ja pienentää kustannuksiasi.

STEINEL 200˚C rajoitettu HG2320E kuumailmapuhallin

STEINEL HG 2320 E 200˚C rajoitetulla Profi-kuumailmapuhaltimella tehokasta työskentelyä ilman tulityölupia STEINEL valmistaa kuumailmapuhaltimia ja kuumaliimapistooleja ammattikäyttöön. STEINEL-suorituskykyyn pystyt luottamaan jokapäiväisessä, vaativassakin käytössä. STEINEL kehittää ja testaa tuotteet sisäisesti tarkkojen laatustandardien mukaisesti. Jokainen tuote valmistetaan STEINELin omissa tehtaissa Euroopassa. STEINEL HG 2320 E rajoitetun kuumailmapuhaltimen (Snro 6419421) lämpötila on ohjelmallisesti rajoitettu max. 200 °C:een. Rajoituksen ansiosta voit tehdä vähäisen palovaaran tulitöitä ilman tulityölupia tai -kortteja. Profi-kuumailmapuhallin HG2320E istuu hyvin kädessä, joten sen kanssa on mukava työskennellä. Laitteen LCD-näyttö ja jäännöslämmön indikaattori lisäävät turvallisuutta ja yksilöllisesti asetettavat ohjelmat tuovat joustavuutta työskentelyyn. Lämpötilaa on myös helppo hallita, mikä lisää tarkkuuta. STEINELiltä löytyy kattava lisävarustevalikoima, johon kuuluu erilaisia suuttimia, joiden ansiosta puhallin on erinomainen valinta lämpöherkille kohteille. Tehoa puhaltimesta löytyy 2300 W. Helposti vaihdettava virtajohto (3 m) helpottaa huoltoa. Laitteessa on optimoitu painon jakauma ja ylikuumenemissuoja. Koneessa on LOC-toiminto, joka estää valittujen asetusten muuttamista vahingossa, näin voit työskennellä huoletta. [su_table responsive="yes" fixed="yes"] Snro Selite 6419421 Steinel kuumailmapuhallin  - S351502-R200 [/su_table] Teksti ja kuvat: STC trading