Soudalin arvoissa laadukkaiden rakennus- ja huoltokemikaalien valmistajana korostuu ja toistuu sana turvallisuus pitäen sisällään sekä oman henkilökunnan mutta ennen kaikkea myös yhteistyökumppaneiden ja asiakkaidemme turvallisuus.

Tehokasta tahranpoistoa ja puhtautta pinnoille

Puhtaus, hygieenisyys ja myös sitä kautta turvallisuus ovat nykyään aikaisempaa tärkeämmässä roolissa koko toimitusketjussa ja SLO:lta saat nyt uusina tuotteina Soudal -puhdistusliinat Soudal- ja Joints brändeillä.

Soudal Swipex -puhdistusliinat ovat sekä erittäin tehokkaita että monikäyttöisiä ja soveltuvat mm. liimojen, maalien, liimamassojen, kovettumattoman polyuretaanivaahdon, öljyjen ja rasvojen poiston käsistä, työkaluista ja yleisesti kovilta pinnoilta. Puhdistat siis perinteisten käsien puhdistuksen lisäksi myös työkalusi, fixaat lopuksi työkohteesi – pyyhit jopa sormenjäljet tai puhdistat heijastinpinnat.

Soudal Swipex 20 XXL -puhdistusliinat on pakattu näppärään 20 liinan suljintarralliseen taskupakkaukseen ja saat myyntikonttoreistamme heti mukaan.

Soudal Swipex -liinat ovat saatavissa myös hankintatuotteena 100 kpl pakkauksissa.

Joints Wipes -puhdistusliinat ovat vielä Soudal Swipexejäkin monikäyttöisempiä. Tehokkaissa liinoissa on laboratoriotestattu myös antibakteerisuus – tappaa puhdistettavilta pinnoilta 99,99% bakteereista (EN13697).

Joints Wipes 80 -puhdistusliinat on pakattu 80 liinan suljinkorkillisiin teollisuuspyyhepakkauksiin ja saat ne myyntikonttoreistamme heti mukaan.

Ankkurimassalla turvalliset kiinnitykset myös märkiin pintoihin

Turvallisuutta on myös varmuus tehdyn työn ja siinä käytettyjen tarvikkeiden parhaasta soveltuvuudesta käyttökohteisiinsa. Varmistaaksemme varmimmat ja kestävimmät mahdolliset kiinnitykset myös hankalammissa olosuhteissa olemme ottaneet valikoimiimme Soudal Soudafix VE400 -kemiallisen ankkurimassan 280 ml patruunoissa.

Käytöltään Soudafix VE400 toimii kuten ankkurimassat yleensäkin ja on käytettävissä ihan perinteisellä massapistoolilla. Soudafix VE400 kuitenkin tarttuu myös märkään pintaan ja on itse asiassa käytettävissä myös vedenalaisiin kiinnityksiin. Asennuslämpötila voi myös olla pakkasen puolella, eli välillä -10°C - +40°C ja käyttöalue ankkuroinnille on kuivuttuaan -40°C - +120°C. Tuotteen paloluokka on F120 ja sisäilmaluokitus A+. Soudafix VE400 ankkurimassan käyttöalue on vaarnoille aina M30 kokoon asti.

Valikoimatarjonta

Soudal- ja Joints puhdistusliinat:

Snro Tuote Saatavuus
6413004 Soudal Swipex 20 XXL heti myyntikonttoreista
6413003 Soudal Swipex 100 XXL hankintatuote
6412011 Joints Wipex 80 heti myyntikonttoreista

Soudafix VE400 kemiallinen ankkurointimassa:

Snro Tuote Saatavuus
6004705 Soudafix VE400 harmaa keskusvarastovalikoimassa


Teksti ja kuvat: Soudal

Boshcin uusi BITURBO-akkuporavasara ja SDS MAX-8X karbiditerät erittäin vaativiin poraustöihin

Boschin uusi akkuporavasara GBH 18V-45 C Professional varustettuna ProCORE 18V 12 Ah:n akulla ja SDS MAX-8X -karbiditerällä on erinomainen yhdistelmä mm.  sähköverkon rakentajille kalliokiinnikkeiden poraamiseen.

Uudet ja tyylikkäät keskukset saneeraukseen ja sähköistyksen lisätarpeisiin

Ensto saneerauskeskustuotevalikoima on laajentunut muovisella pinta-asennetavalla Esteri EVS245.09P -ryhmäkeskuksella sekä pinta-asennettavalla Pikku-Waltteri EHSV140-ryhmäkeskusperheellä. Uudet keskukset sopivat loistavasti saneerauksiin ja sähköistyksen lisätarpeisiin.

Varmista tuulikaapin toimiva lämmitys

Frico PA2200CE -sarjan kojeilla on helppo pitää sisäänkäynti houkuttelevana myös talvikeleillä.