Helpompaa liimausta ja tiivistämistä!

Sonepar -myymälävalikoimasta löydät markkinoiden helppokäyttöisimmät Soudal PressPack -liima- ja tiivistemassat heti mukaasi. Soudal Presspackit ovat – toisin kuin perinteiset liimamassat – käytettävissä ilman erillisiä työkaluja!

Kompaktin kokoinen painepakkaus mahtuu mukaan ahtaisiinkin paikkoihin

Nimensä mukaisesti kyseessä on painepakkaus, josta keskeisin käyttäjähyöty on yli puolet pienempi fyysinen koko, jonka ansioista käytettävyys ahtaissa paikoissa on omaa luokkaansa. Toinen merkittävä etu on, että painepakkauksen ansiosta liima- ja tiivistemassa syöttyy työkohteeseen vakiopaineella, jolloin massan annostelu on helpompaa ja sitä kautta myös työskentely siistimpää.

Kuten muutkin Soudal Fix All -tuotteet nämäkin liima-/tiivistemassat ovat päällemaalattavissa. Kaikki Fix All -tuotteet on tarkoitettu sekä sisä- että ulkokäyttöön ja MS -polymeeripohjaisina ne ovat lisäksi isosyanaattivapaina täysin myrkyttömiä ja tartunnaltaan huippuluokkaa tarttumalla tarvittaessa kosteisiinkin pintoihin tai tarpeen tullen jopa veden alla!

Säänkestävä tuote

Fix All -tuoteperheen molemmat Presspack -tuotteet ovat homesuojattuja. Ne kuivuvat ympäröivän kosteuden ansiosta, jolloin lisäetuna avatut Fix All -painepakkaukset säilyvät käyttökelpoisina huomattavasti perinteisiä liima-/tiivistemassoja pidempään.

Presspack -vaihtoehtoina meiltä löytyvät 100% kirkas Soudal Fix All Presspack Crystal sekä pysyvästi erittäin elastinen ja hyvin tärinää kestävä Soudal Fix All Presspack Flexi.

Valitsemalla kirkkaan Fix All Presspack Crystalin voit tehdä vahvoja, tarvittaessa säänkestäviä liimauksia ja tiivistyksiä siis sekä sisällä että ulkona ja nimensä mukaisesti liimasaumat ovat kirkkaita ja siten mahdollisimman huomaamattomia. Ohuellakin saumapaksuudella saat vahvan, pitkäikäisen ja pysyvästi elastisen – sekä myös huomaamattoman liimasauman lähes kaikkiin rakennusmateriaaleihin: puu-, kiviaines-, lasi- ja erilaisiin metallimateriaaleihin.

Fix All Crystal soveltuu loistavasti myös erilaisten muovien liimauksiin ja saumoihin pois lukien hankalimmat polyeteeni- ja polypropeenilaadut. Soudal Fix All Presspack Crystal on luonnollisesti homesuojattu, lisäksi tuotteella on sekä FDA:n CFR 21 paragr. 177.2600 että ISEGA -elintarvikehyväksynnät. Painepakkaus 200ml, sähkönumero 6004703 ».

Valkoisella Fix All Presspack Flexillä voi tehdä lähes kaikkia liimaus- ja saumaustöitä käytännössä lähestulkoon missä vain

Markkinoiden elastisin liima- ja tiivistemassa toimii loistavasti kaikissa perinteisissä käyttökohteissa ja erottuu vahvimmin edukseen esimerkiksi tärinälle altistuvissa käyttökohteissa. Sopii käytettäväksi puu-, kiviaines-, lasi- ja erilaisiin metallimateriaaleihin ja soveltuu huippuhyvin myös erilaisten muovien liimauksiin ja saumoihin pois lukien hankalimmat polyeteeni- ja polypropeenilaadut.

Soudal Fix All Presspack Flexi on M1- päästöhyväksytty, homesuojattu ja lisäksi tuotteella on ISEGA -elintarvikehyväksyntä. Painepakkaus 200ml, sähkönumero 6004702 ».

Liimaukset ja tiivistykset supernopeasti

Soudal Fix All Turbo on markkinoiden nopeimmin kuivuva liima- ja tiivistemassa – huoneenlämmössä liimaus on rasituskuiva noin 20 minuutissa ja loppulujuus saavutetaan 3 tunnissa. Fix All Turbossa yhdistyy myös erittäin hyvä alkutartunta vahvaan loppulujuuteen ja Fix All Turbo onkin kuivuttuaan yksi markkinoiden vahvimmista liimamassoista.

Sopii käytettäväksi puu-, kiviaines-, lasi- ja erilaisiin metallimateriaaleihin ja soveltuu huippuhyvin myös erilaisten muovien liimauksiin ja saumoihin pois lukien hankalimmat polyeteeni- ja polypropeenilaadut. Soudal Fix All Turbolla on luonnollisesti on sekä FDA:n CFR 21 paragr. 177.2600 että ISEGA -elintarvikehyväksynnät.

Liimaapatruunan koko on 290ml ja liimaa on saatavilla seuraavissa väreissä:

Palokatkot kuntoon helposti ja varmasti muun urakan ohessa

Valikoimiimme kuuluvat myös Soudal Fire Range -palokatkotuotteet, joista eri alojen ammattilaiset löytävät varmat ratkaisut erilaisiin palokatkotarpeisiin. Monesti sähköasennuksien yhteydessä palokatko esimerkiksi kaapeliläpivientiin tulisi tehdyksi varsinaisen sähkötyön ohessa oikein tuottein ja menetelmin hyvinkin helposti.

Helpoin ja yksinkertaisin ratkaisu monessa kohteessa olisi Soudal Putty Cord -palokittitangot, joilla oikeaoppinen palokatko tulee tehdyksi kaapeliläpivienteihin käden käänteessä. Yksinkertaisuudestaan huolimatta tuote on CE -hyväksytty ja sillä on tehtävissä ETA-arvioidut palokatkot sekä yksittäisillä kaapeleilla mutta myös kaapelinipuilla levyseinissä, massiiviseinissä sekä massiivivälipohjissa. Helposti, aikaa hukkaamatta ja varmasti! Pakkaus sisältää 5 kpl 20cm pituisia palokittitankoja, sähkönumero 6004754 »

Snro Nimike
60 047 03 SOUDAL FIX ALL PRESSPACK CRYST
60 047 02 SOUDAL FIX ALL PRESSPACK FLEXI
60 047 04  SOUDAL FIX ALL TURBO valkoinen
60 047 11  SOUDAL FIX ALL TURBO musta
60 047 84  SOUDAL FIX ALL TURBO harmaa
60 047 54 Soudal Putty Cord FR

Teksti ja kuvat: Soudal