Soneparin varastovalikoima on laajentunut ennätyksellisen suureksi. Olemme panostaneet vahvasti myös erinomaiseen saatavuuteen avaamalla kaksi kokonaan uutta Sonepar-myymälää Turun Skanssiin ja Tammisaareen sekä lisänneet jakelupisteiden määrää seitsemään. Löydät kaiki myymälät ja jakelupisteet verkkokaupastamme.

Tarjolla paljon vaihtoehtoja

Soneparilla on monimuotoinen asiakaskunta ja tarpeisiin vaikuttavat niin maantieteelliset kuin alueelliset tekijät. Siksi tarkastelemme jatkuvasti valikoimaamme ja mietimme sen tarkoituksenmukaisuutta.

Hyvä saatavuus ja valikoiman monipuolisuus ovat Soneparin keskeisimpiä lupauksia asiakkaille.

Valikoiman tarkoituksenmukaisuus suunnittelun perustana

On itsestään selvää, ettei sama tuote sovellu kaikkialle, joten laaja tuotevalikoima on tärkeä. Näin tarjolla on aina oltava vaihtoehtoja eri toimittajilta ja brändeiltä. Yksistään valaistuksessa varastotuotteiden määrä kasvoi lähes 20 % vuoden 2022 aikana. Kaiken kaikkiaan avasimmekin keskusvarastoon yli 3 500 uutta nimikettä ja myyntiohjelma kasvoi lähes 20 000 nimikkeellä!

Asiakkaidemme tyytyväisyys on meille tärkeää. Siksi pidämme edelleen antamamme lupauksen ja jatkamme teidän odotusten ylittämistä, nyt ja tulevaisuudessa.

Valikoimaan tullut uutuuksia muun muassa Tradeforcelta

Esimerkiksi Tradeforcen valikoima laajenee koko ajan. Uusia tuotteita on tulossa koko ajan ja viime vuoden puolellakin saimme täydennystä mm.

  • työkaluvalikoimaan ja
  • jatkojohtoihin.

Myös työkäsineiden valikoimaa päivitetään jatkuvasti, uusia malleja on tullut Tradeforcen lisäksi esimerkiksi Fortesilta ja Milwaukeelta.

Katso koko saatavilla oleva Tradeforcen valikoima verkkokaupassamme

Teksti ja kuva: Sonepar Suomi Oy