Lapp Automaatio kasvattaa valikoimaansa jatkuvasti Soneparilla. Teollisuuden ja kunnossapidon kaapelit ja komponentit löydät aina kattavasti Soneparilta.

Yhteistyö takaa luotettavat ja joustavat toimitukset, osaavan palvelun ja jatkuvasti laajenevan tuotevalikoiman. Yhteistyö Soneparin kanssa mahdollistaa sopivan palvelumallin räätälöinnin yrityksenne tarpeisiin. Valikoimassa on nyt jo noin 2800 sähkönumeroitua tuotetta.

Esimerkkejä LAPP:n laajasta tuotevalikoimasta

  • LAPP UNITRONIC® tiedonsiirtokaapeleista löytyy laaja valikoima erilaisiin kohteisiin – aina pakkasen kestävistä, Ex-i piireihin sopivista, halogeenittomiin, sekä kenttäväyläkaapeleista kiertoliikkeen kestäviin ja todella laajaan spiraalikaapelivalikoimaan.

Mikä yritys?

Lapp Automaatio on osa saksalaista perheomisteista LAPP-konsernia, joka on globaalisti tunnettu asiantuntijuudestaan ja laadukkaista kaapeli ja liitäntäratkaisuistaan. Kokonaisuudessaan tuotevalikoimassa on yli 40 000 tuotetta, jotka valmistetaan pääasiassa yhtiön omissa tuotantolaitoksissa. LAPP-yhtiöissä on yli 4 500 työntekijää ympäri maailmaa 21 tuotantopaikassa ja 44 myyntiyhtiössä.

Lapp Automaatiossa tehdään työtä yhdessä, mutkattomasti ja isolla intohimolla. Noin 70 henkilön yhteinen tavoite on jakaa vertaansa vailla oleva asiantuntijuus asiakkaille, parhaan ratkaisun löytämiseksi. Pääkonttori sijaitsee Vantaalla, suurvarasto Hyvinkäällä sekä aluekonttorit Tampereella, Turussa ja Oulussa.

Yrityksen valmistamat ja edustamat koneenrakennuksen sekä prosessiteollisuuden automaatio- ja sähkökomponentit ovat tarkoin valittuja alansa parhailta toimittajilta. Tuotteiden kriteereinä on aina tinkimätön laatu ja kustannustehokkuus.

Teksti ja kuvat: Lapp Automaatio