Johan Stenberg
hankintapäällikkö,
Sonepar Suomi Oy
12.5.2022

Jo nyt Soneparin myyntiohjelmassa sekä varastovalikoimassa olevien tuotteiden lukumäärä on markkinoiden suurin ja tuotteiden saatavuus huippuluokkaa.

Tarjolla paljon vaihtoehtoja

Hyvä saatavuus ja valikoiman monipuolisuus ovat Soneparin keskeisimpiä lupauksia asiakkaille.

Olemme vuoden vaihteessa avanneet asiakastarpeiden perusteella jo yli 1000 uutta varastotuotetta keskusvarastoon ja lisäämme vielä tuhansia.

Kattavammalla valikoimalla olemme halunneet varautua muun muassa maailmantilanteesta aiheutuviin yllätyksiin.

Valikoiman tarkoituksenmukaisuus suunnittelun perustana

Soneparilla on monimuotoinen asiakaskunta ja tarpeisiin vaikuttavat niin maantieteelliset kuin alueelliset tekijät. Siksi tarkastelemme jatkuvasti valikoimaamme ja mietimme sen tarkoituksenmukaisuutta.

On itsestään selvää, ettei sama tuote sovellu kaikkialle, joten laaja tuotevalikoima on tärkeä. Näin tarjolla on aina oltava vaihtoehtoja eri toimittajilta ja brändeiltä.

Asiakkaidemme tyytyväisyys onkin meille tärkeää ja haluamme ylittää asiakkaidemme odotukset joka päivä. Sitä työtä me soneparilaiset jatkamme väsymättömästi nyt ja tulevaisuudessa.

Tumma Näpsä Smart -ulkomittauskeskus

Ulkomittauskeskukset sijoittuvat usein näkyvälle paikalle. Näpsä Smart®-ulkomittauskeskuksissa onkin kiinnitetty huomiota myös muotoiluun; pyöreä ovi ja kompakti koko tekevät siitä huomaamattoman.

Kamerailmaisin varmentaa hälytystilanteen

DSC Power NEO-hälytysjärjestelmään on saatavana langaton kamerailmaisin.

USB liitäntäportti sääasemalle USB-M-1.1

Keskitetty ratkaisu kerrostalohuoneistojen ABB-free@home-kotiautomaatioon