Seppo Mustonen
aluejohtaja, pohjoinen,
Sonepar Suomi Oy
28.3.2024

Soneparin uusi verkkokauppa on nopea, älykäs ja oppiva. Sen avulla löydät oikeat sähkötarvikkeet nopeasti ja oikeaan hintaan. Soneparin maailmanluokan logistiikka kuljettaa edelleen toimituksesi täsmällisesti haluamaasi paikkaan.

Sonepar shop käyttää tekoälyä, joka oppii koko ajan uutta ja kehittyy. Järjestelmä käsittelee tietoa nopeasti ja hyödyntää oppimaansa, joten löydät etsimäsi tuotteet nopeasti. Toisaalta se oppii käyttämistäsi hakusanoista, jolloin datan laatu paranee ja verkkokauppa osaa näyttää sinulle yksilöllisesti sopivia tuotteita ja mielenkiintoisia vaihtoehtoja.

Tekoälyn rooli tuotehaun nopeuttajana kiistaton

Tekoäly pystyy oppimaan tekoälyalgoritmien avulla mieltymyksistäsi ja tottumuksistasi, ja käyttämään tätä tietoa parantaakseen verkkokauppamme hakua ja tuotekohdistuksia, kuten suosituksia, valintoja ja sopivia tuotteita. Uskomme, että personoitu asiakaskokemus tekee verkkokauppa-asioinnista miellyttävämpää ja ostamisesta nopeampaa sekä helpompaa.

Sonepar shop on moderni ja tehokas työkalu, joka pystyy vähentämään asiakkaittemme kustannuksia, parantamaan tehokkuutta ja mahdollistamaan oman toiminnan kehittämisen vaihtoehtoisia tuotteita tarjoamalla. Tekoäly voi suositella sinulle tuotteita oman käyttäytymishistoriasi perustella, tai muiden saman tuotteiden ostaneiden käyttäytymisen perusteella.

Älykäs verkkokauppa auttaa sinua siis tehostamaan toimintaasi ja parantamaan tuottavuuttasi, koska voit säästää arvokasta aikaasi ja keskittyä olennaiseen. Tavoitteenamme on koko ajan ollut parempi asiakaskokemus, ja uskomme, että Sonepar shop on sitä. Käy testaamassa! Mikäli käyttäjätunnusten aktivoinnissa on ongelmia, olethan yhteydessä vastuumyyjääsi.

Klikkaa Sonepar shoppiin tästä >


Kuva: Sonepar Suomi Oy