Uuden sukupolven Masterys BC+- tuotesarja on kustannustehokas ratkaisu täyttämään julkisen sektorin, kauppojen ja kevyen teollisuuden UPS-tarpeet.

Tuotteiden innovatiivisen kehitystyön tuloksena on otettu huomioon mm. tuotteiden valinnan helppous, koko, teho ja asennus. Tuloksena on helppokäyttöinen ja tehokas tuotesarja kaikkiin vaativiinkin käyttötarkoituksiin.

Masterys BC+-tuotesarja löytyy kokoluokissa 10-160 kVA, 230/400 ja 400/400 VAC-mallit.

Masterys BC+:n paras puoli on sen muunneltavuus. Laitemallistosta löytyy niin valmiita paketteja kuin integraatiomalleja, jotka pal-

velevat paremmin kohteita, missä asiakas haluaa itse laittaa akut laitteeseensa. Varakäyntiajat lähtevät muutamasta minuutista yli tuntiin, joten oikean kokoisen akuston löytäminen on helppoa. Laitteeseen saa optiona lisättyä myös esimerkiksi Modbus-kortin, Profibus-kortin, relekortin, verkkovalvontakortin yms. Näillä laitteilla onnistuvat myös redundanttiset järjestelmät.

Oikean UPS-tuotteen valinta saattaa toisinaan olla hankalaa. UTUn UPS-tuotteiden valintatyökalu auttaa löytämään juuri sinun käyttöösi sopivan UPS-tuotteen. UTUn verkkosivuilta www.utu.eu löydät hakusanalla “UPS Selector valintatyökalu” erillisen ohjelman, johon voit syöttää tarvitsemasi UPSin tiedot.

Masterys BC+ tuoteperhe löytyy SLO:n myyntiohjelmassa sähkönumeroalueella 84 014 68–84 015 54.

 

 

Siirry verkkokauppaan

 

QuietOn suojelee kuuloasi teollisuusympäristöissä

Vastamelukorvatulpat auttavat suojaamaan kuuloasi teollisuusympäristöissä ja voit silti samalla puhua työkavereidesi kanssa.

LAPP-kaapelit nyt SLO:n valikoimassa!

SLO:n valikoimasta löytyy nyt laaja valikoima erilaisia LAPP Automaation kaapeleita.

Glamox puhdastilaratkaisut korkean hygieniatason tiloihin

Leikkaussalin ja odotusaulan tai teollisuuden tuotantotilojen ja sitä ympäröivien käytävien puhtauteen ja valaistukseen liittyvissä vaatimuksissa on eroja.