SMC on julkaissut kaksi  kannettavaa tuuletinionisaattoria,

joilla voidaan suorittaa staattisen sähkön neutralisointi nopeasti useissa eri sovelluksissa.

Uusi IZF21 ja IZF31 voivat poistaa staattisen sähkön suuremmalta alueelta ja ne voidaan räätälöidä yksilöllisten asiakastarpeiden mukaisesti.

Uusilla tuotteilla on monipuoliset ominaisuudet, jotka tarjoavat joustavat käyttömahdollisuudet useissa sovelluksissa, kuten PET-pullojen valmistuksessa, pakkauskalvojen ja valettujen tuotteiden käsittelyssä. Samoin ionisaattorin ylläpito on tehty helpoksi.

IZF21 ja IZF31 suunnittelussa on kiinnitetty erityisesti huomiota käytön joustavuuteen, sillä se tarjoaa asiakkaille mahdollisuuden poistaa ongelmalliset staattiset varaustasot entistä suuremmalta alueelta alle sekunnissa ja saavuttaa ionintasapaino ± 5 V. Koska tuote on kompakti ja ohut, vain 40 mm paksu, molemmat ionisaattorit voidaan asentaa kapeisiin tiloihin.

Pienempi IZF21 pystyy jopa 1,8 m³ / min virtausnopeuteen ja saavuttaa 1,0 sekunnin purkausajan, kun taas IZF31 pystyy neutraloimaan staattisen sähkön 0,5 sekunnissa ja saavuttaa jopa 4,4 m³ / min virtausnopeuden. Lisävarusteena tarjolla säleikkö, jolla voidaan säätää ilmavirran jakautumista. Asiakas voi säätää staattisen neutralisointivyöhykkeen kapeasta laajaan pinta-alaan.

Tärkeimpiä ominaisuuksia ovat elektrodien napaisuudenvaihtotoiminto, joka melkein kaksinkertaistaa ionisaattorin kärkien käyttöiän. Tuotteen kestävyys ja luotettavuus paranee neljän LED-indikaattorin ansiosta, jotka mahdollistavat seitsemän eri hälytystä ja valinnaisen automaattisen puhdistustoiminnon puhdistusvarsien ja harjojen avulla. Automaattipuhdistus auttaa vähentämään elektrodikärkien likaantumista. Tuulettimeen on saatavana integroitu suodatin, joka estää moottorin ja kärkien pölyyntymisen. Suodatin on helposti vaihdettavissa ilman työkaluja.

IZF21 ja IZF31:n suorituskykyä ja vakautta lisätään automaattisella säätötoiminnolla.

SMC

 

Lisätietoja

tuotepäällikkö Sami Tolkki puh. 010 283 2271, sami.tolkki@slo.fi tai SLO-myynti

Pneumatiikkaratkaisut teollisuuden tarpeisiin

Pneumatiikkatuotteet  ja automaatioratkaisut SMC:ltä.

SMC:n energiatehokkuus

Tee energiasta kilpailuvalttisi

SLO on nyt SMC Sales Partner

Vahvaa yhteistyötä ja teknistä osaamista kansainvälisellä koulutusohjelmalla