Älykkyys tarkoittaa tarpeiden ymmärtämistä

Helppo käyttö ja automaattiset päivitykset

Siemens Smart Thermostat Snro 2805700

Smart Thermostatin käyttöliittymä on helppo ja luonteva käyttää. Koska näytöllä näkyy vain oleellinen, sitä voi ohjata parilla napsautuksella. Sovelluksella termostaattia voi ohjata ja valvoa mistä ja milloin tahansa. Automaattiset päivitykset varmistavat, että tuotteen ominaisuudet ovat aina uusimmat. Smart Thermostat voidaan ottaa suoraan käyttöön näytön ja laitteiston valikosta. Navigointiapuohjelmassa on vaihe vaiheelta toiminnot esittelevä pikaohje.

Aina yhteydessä ympäristöönsä

Smart Thermostat sisältää kuusi sisäänrakennettua anturia. Näiden ansiosta termostaatti voi toimia täysin itsenäisesti. Se ohjaa jatkuvasti lämpötilaa ja kostetutta sekä valvoo sisäilman laatua. Kaksi antureista tunnistaa, onko huoneessa ketään. Jos huoneessa on ihmisiä, järjestelmä siirtyy automaattisesti Economy-tilasta Comfort-tilaan. Termostaatti voidaan kytkeä helposti ulkoisiin antureihin ja kytkimiin valvontaa ja lämpötilan mittaamista varten.

Itseoppiva algoritmi ja ympäristöystävällistä tekniikkaa

Smart Thermostat oppii huoneen ominaisuudet alle päivässä. Optimum Start Control -toiminto määrittää sopivimman hetken lämmityksen käynnistämiselle ihanteellisen huoneilman saamiseksi. Termostaatti mukauttaa arvonsa itse, jolloin sähköä ja rahaa säästyy ja huoneilman laatu paranee. Green Leaf -ominaisuus säästää myös energiaa. Jos lehtikuvake näyttää punaista, lämmitys ei enää toimi energiaoptimoidussa tilassa. Kun lehteä napauttaa, se muuttuu vihreäksi, jolloin energiaoptimoitu toiminta on taas varmistettu.

Kiinnostuitko?

Kysy lisätietoja SLO-myyjältäsi


Kuvitus: Siemens ja Pixabay

Kaupunki on palvelualusta

Smart citystä on puhuttu jo monta vuotta mutta mistä siinä on kyse? Lyhykäisyydessään älykäs kaupunki on palvelualusta.

Verkotetut virtalähteet

Virtalähteiden perustoiminto on tuottaa tasavirtaa laitoksen laitteisiin, mutta verkotetut virtalähteet antavat kunnossapitoonsa ja ohjaukseensa liittyvää tietoa näkyvässä muodossa.

Mökkiautomaatiolla mielenrauhaa

Vapaa-ajan asunto voi olla pitkiäkin aikoja tyhjillään. Metsän läheisyydessä olevat mökit ovat alttiita syysmyrskyille ja kutsumattomille vieraille. Kevättalven isot ja raskaat lumitaakatkin saattavat aiheuttaa omistajissa huolta. Valvontakameralla kurkistat kätevästi oman mökkisi tilanteen aina, kun on tarve.