Kun omakotitalon pihalla ei ole pihakeskusta, auton lämmityspiuha vedetään autotallin tai kodin ulkopistorasiasta, jolloin jatkojohto kiemurtelee koko pihan halki. Kun kaapeli pyörii ajoväylällä ja sen päältä kuljetaan, se on alttiina kivien nirhaumille.

Unohda jatkojohtokelojen kanssa painiminen

Kun pihalle asennettaan Pike, saadaan sähkövedot turvaan maan alle, jolloin kaapeli ei ole alttiina ulkoisille tekijöille. Hankalat jatkojohtokelat voi nyt jättää pihavarastoon, kun pihakeskuksesta saa virtaa niin sähköisiin työkaluihin kuin auton lämmitykseen ja pistotulpallisiin pihavalaisimiin. Uutuutena EVPIKE PRO HYBRID, jossa on lämmitys ja latausasema yhdessä tolpassa.

Avautuva kotelo antaa rajattomasti asennustilaa

Pike on uudistuneen rakenteen ansiosta entistäkin helpompi asentaa ja käyttää. Rasian saa asennuksen ajaksi siirrettyä sivuun, jolloin kaapeloinnin saa suoritettua ilman rajoitteita.

Soneparin tuotepäällikkö suosittelee Pikea kaikille pihoille, sillä laajasta valikoimasta löytyy ratkaisu erilaisiin tarpeisiin. Pike on myös erittäin kustannustehokas valinta.

Lataa valikoimaluettelo 👉

Lue myös

💎 Uusi PIKE PRO-pihakeskus: säästöä joka minuutti

💎 EVPike on turvallinen, vaivaton ja edullinen

💎 Uutuus! EVPIKE Hybrid

UTUlta Home Box -latausasemat sähköautojen luotettavaan lataukseen

Sähköautojen määrän kasvaessa hyvää vauhtia, luotettavien ja helppokäyttöisten latauspisteiden tarve on noussut radikaalisti. Tämän kehityksen tueksi UTU on laajentanut tuotevalikoimaansa helppokäyttöisillä ja kilpailukykyisillä Ratio Electricin HomeBox -latausasemilla. Ne soveltuvat erinomaisesti pientalojen, taloyhtiöiden ja liikekiinteistöjen latauspisteiksi.

Schneider Electricin EVlink Wallbox sähköauton latausasema

Latausasemat koteihin ja yksityisiin latauskohteisiin

EVlink Wallbox Plus – Uudistunut kotilatauslaite nopealla toimituksella suoraan SLO:n varastosta!

EVlink Wallbox Plus on tyylikäs, helppokäyttöinen ja ennen kaikkea luotettava kotilatauslaite, jolla saat tunnissa ladattua autoosi lisää toimintamatkaa 20-100 km, laitemallista ja auton ominaisuuksista riippuen.