Kun omakotitalon pihalla ei ole pihakeskusta, auton lämmityspiuha vedetään autotallin tai kodin ulkopistorasiasta, jolloin jatkojohto kiemurtelee koko pihan halki. Kun kaapeli pyörii ajoväylällä ja sen päältä kuljetaan, se on alttiina kivien nirhaumille.

Unohda jatkojohtokelojen kanssa painiminen

Kun pihalle asennettaan Pike, saadaan sähkövedot turvaan maan alle, jolloin kaapeli ei ole alttiina ulkoisille tekijöille. Hankalat jatkojohtokelat voi nyt jättää pihavarastoon, kun pihakeskuksesta saa virtaa niin sähköisiin työkaluihin kuin auton lämmitykseen ja pistotulpallisiin pihavalaisimiin. Uutuutena EVPIKE PRO HYBRID, jossa on lämmitys ja latausasema yhdessä tolpassa.

Avautuva kotelo antaa rajattomasti asennustilaa

Pike on uudistuneen rakenteen ansiosta entistäkin helpompi asentaa ja käyttää. Rasian saa asennuksen ajaksi siirrettyä sivuun, jolloin kaapeloinnin saa suoritettua ilman rajoitteita.

Soneparin tuotepäällikkö suosittelee Pikea kaikille pihoille, sillä laajasta valikoimasta löytyy ratkaisu erilaisiin tarpeisiin. Pike on myös erittäin kustannustehokas valinta.

Lataa valikoimaluettelo 👉

Lue myös

💎 Uusi PIKE PRO-pihakeskus: säästöä joka minuutti

💎 EVPike on turvallinen, vaivaton ja edullinen

💎 Uutuus! EVPIKE Hybrid

Tehokkaita latauksia älykkäällä kuormanhallinnalla

Helppoa, turvallista ja tehokasta sähköauton lataamista kotipihalla. Ensto One Home on varustettu paikallisella ja älykkäällä kuormanhallinnalla. Se pitää lataamisen tehokkaana silloinkin, jos sähkön saantia on kiinteistössä rajoitettu.

Uudet HomeBox-latausasemat mittaus- ja rajoitustoiminnoilla

Ration HomeBox-latausasemien tuotevalikoima on saanut uusia tulokkaita.

Sähköauton latauslaitteilta odotetaan nyt tehokkuutta

Odotitpa laitteelta kotimaisuutta tai hyvää kuormahallintaa, löydät tarvitsemasi vaihtoehdon meiltä. Jotta pystymme lunastamaan asiakaslupauksemme, kattavaa verkkokauppavalikoimaamme päivitetään jatkuvasti uutuuksilla. Kokosimme tähän kahdelta toimittajalta kolme näppärää ratkaisua tutustuttavaksesi. Muistathan, että sinua auttavat myös asiantuntevat myyjämme ja vinkkejä voit katsoa myös valintatyökoneellamme. Lue tästä ensin suosituksemme ja kysy lisätietoja myyjältäsi.