Kun omakotitalon pihalla ei ole pihakeskusta, auton lämmityspiuha vedetään autotallin tai kodin ulkopistorasiasta, jolloin jatkojohto kiemurtelee koko pihan halki. Kun kaapeli pyörii ajoväylällä ja sen päältä kuljetaan, se on alttiina kivien nirhaumille.

Unohda jatkojohtokelojen kanssa painiminen

Kun pihalle asennettaan Pike, saadaan sähkövedot turvaan maan alle, jolloin kaapeli ei ole alttiina ulkoisille tekijöille. Hankalat jatkojohtokelat voi nyt jättää pihavarastoon, kun pihakeskuksesta saa virtaa niin sähköisiin työkaluihin kuin auton lämmitykseen ja pistotulpallisiin pihavalaisimiin. Uutuutena EVPIKE PRO HYBRID, jossa on lämmitys ja latausasema yhdessä tolpassa.

Avautuva kotelo antaa rajattomasti asennustilaa

Pike on uudistuneen rakenteen ansiosta entistäkin helpompi asentaa ja käyttää. Rasian saa asennuksen ajaksi siirrettyä sivuun, jolloin kaapeloinnin saa suoritettua ilman rajoitteita.

Soneparin tuotepäällikkö suosittelee Pikea kaikille pihoille, sillä laajasta valikoimasta löytyy ratkaisu erilaisiin tarpeisiin. Pike on myös erittäin kustannustehokas valinta.

Lataa valikoimaluettelo 👉

Lue myös

💎 Uusi PIKE PRO-pihakeskus: säästöä joka minuutti

💎 EVPike on turvallinen, vaivaton ja edullinen

💎 Uutuus! EVPIKE Hybrid

Esteri-ulkomittauskeskus sai latausaseman

Moderniin arkkitehtuuriin sopiva Esteri-ulkomittauskeskus sisältää nyt myös sähköauton latausaseman.

GARO latausasema yhdistettynä G-Cloud -ratkaisuun

Latausasemia asennetaan kovalla vauhdilla ja määrällisesti paljon niin koteihin, taloyhtiöihin kuin työpaikoille ja parkkihalleihin. Haastavinta on valita tähän hetkeen ja tämänhetkisiin tarpeisiin parhaiten soveltuva latausasema.

Lataa autosi aurinkoenergialla, valitse Charge Ampsin Green Charging

Nyt saat autosi liikkumaan aurinkoenergialla. Tarvitset vain sovelluksemme, Charge Ampsin latausaseman, aurinkopaneelisi ja Charge Amps Amp Guardin, joka mahdollistaa Green Charging -toiminnon käytön. Tämä on älykäs, ympäristöystävällinen ja taloudellinen tapa ladata autosi.