Lasse Sevonkari
Logistiikkajohtaja,
SLO Oy
27.2.2019

SLO panostaa tehokkaaseen, toimitusvarmaan ja virheettömään logistiikkaan – tavoitteena tarjota asiakkaille markkinoiden luotettavin ja nopein toimituskanava sekä monipuoliset logistiset lisäpalvelut.

Yksi SLO:n logistiikan ja koko yrityksen mittavimpia hankkeita konkretisoitui viime vuoden aikana, kun SLO otti käyttöön logistiikkakeskuksen laajennusosan ja uuden automaatiojärjestelmän.

SLO:n logistiikan tila oli jo lähtövaiheessa erittäin hyvä ja SLO oli tehnyt jo merkittäviä muutoksia projektin mahdollistamiseksi. Parin vuoden suunnittelu- ja kilpailutusvaiheen jälkeen laajennusosan rakennustyöt alkoivat keväällä 2017. Laajennusosaan tulleen automaation asennukset alkoivat jo saman vuoden syksyllä ja käyttöönottoon päästiin suunnitellusti keväällä 2018. Käyttöönottovaihe kuvaa hyvin koko projektin ilmettä – hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Käyttöönotto ja tuotteiden siirto uuteen automaatiojärjestelmään veivät kaikkinensa muutaman kuukauden, mutta osaavan ja motivoituneen logistiikkahenkilöstön ansiosta toimitukset käsiteltiin koko muutosprosessin ajan ilman häiriöitä.

Nyt kun uudet prosessit ovat toimineet sujuvasti jo kuukausia, asiakkaille näkyvin muutos on ollut isompi kapasiteetti ja prosessien virheettömyys. On aika lunastaa kaikki projektille kasatut odotukset ja palvella asiakkaitamme entistäkin luotettavammalla ja monimuotoisia palveluita tarjoavalla logistiikalla!

Asiakkaiden vinkeillä täsmällisempiä hyödykkeitä

SLO uudistaa jatkuvasti tuotevalikoimaansa vastaamaan entistä paremmin asiakkaiden ja markkinoiden vaatimuksia. Asiakkaamme ovat avainasemassa, koska vain he voivat kertoa  tarpeensa. Tiedon perusteella SLO valitsee kehityskohteet yhteistyössä valmistajien kanssa. Täsmällisestä kehitystyöstä asiakkaamme  hyötyvät monenlaisin tavoin.

SLO pitää teollisuuden rattaat pyörimässä

Uusi vuosi on ehtinyt vierähtää alkuun ja on aika varmistaa että suunnitelmat viedään toteutukseen asti.

VESISTÖKAAPELITAULUT SLO:LTA

Kun kaapelin reitti kulkee vesistön ali, se tulee liikenneviraston määräysten mukaan merkitä asianmukaisin kyltein.