Schneider Electricin valikoimassa on uppo- ja pinta-asennettavia sähkökalusteita, joista löytyy moniin erilaisiin sisustustyyleihin sopivia vaihtoehtoja ja markkinoiden laajin valikoima asumismukavuutta parantavia tuotteita.

USB-pistorasiat

Valikoimasta löytyy USB-tuotteita modernilla USB C -tyypin liittimellä. C-tyypin liittimeen voi asentaa liitosjohdon kummin päin tahansa. USB C -tyypin liitosjohdot yleistyvät nopeasti, Schneider Electric USB A+C tuotteen valitsemalla varmistat kalusteiden pysymisen ajanmukaisena vielä pitkään. Nyt ei tarvitse edes luopua pistorasiapaikoista USB paikkoja lisättäessä, sillä USB latauspaikat on integroitu pistorasian yhteyteen.

 

Katso USB-pistorasiat verkkokaupassa

 

 

Pinta-asennuskotelot

Nykyään asumisessa suositaan isoja ikkunapintoja, ja luonnonvalon määrä voi vaihdella huoneissa huomattavasti vuorokauden ajan mukaan.  Tämä korostaa valaistuksen merkitystä. Valokytkimiä voidaan vaihtaa säätimiksi, jolloin voidaan halutessa himmentää olo- tai makuuhuoneen valoja.  Valonsäätimet saa siististi myös pinta-asennukseen Exxact uusilla pinta-asennuskoteloilla. Exxact pinta-asennusrasiat kiinteällä kehyksellä ovat tukevia ja helppoja asentaa. Erillistä kehystä ei tarvita, joten asentaminen on yksinkertaisempaa, pölyä kerääntyy vähemmän ja asennus pysyy siistinä pitkään.

Katso Exxact -pinta-asennustuotteet verkkokaupassa

 

Tutustu myös uuteen Schneider Electricin Multifix KR -kojerasiamallistoon

Se sopii erityisesti pienurakoitsijalle, jolloin tuotteiden toimivuus ja kätevyys on erityisen tärkeää.

KR -sarjan kojerasioista löytyy ihan uusia innovatiivisia toimintoja. Erityistä huomiota KR sarjan kehityksessä on kiinnitetty asennusnopeuteen ja helppouteen.

Kojerasian kannella on nyt muukin tarkoitus kuin suojata rasian sisältöä. Kannessa on kahva, josta saa hyvän otteen säätörenkaan pyöritykseen. Voit pyörittää uutta paranneltua säätörengasta myös ruuvinvääntimellä kannen läpi tulevan kuusiokulmaisen reiän ansiosta.

 

Urakoitsijaa ilahduttaa myös erittäin helposti avattavat aihiot. Läpivientien tekeminen rasiaan on huomattavasti helpompaa kuin aikaisemmin. Napauta niitä vasaralla tai muulla työkalulla ja saat siistin läpivientireiän helposti. Kojerasioiden integroitu yhteen liittäminen poistaa tarpeen erillisille liitospaloille.

 

Tutustu KR kojerasioihin verkkokaupassa

 

 

Wiser Exxact remontoinnissa

Schneider Electricin Wiser-kodinohjaus tuo loppukäyttäjän arkeen helppoutta ja mielenrauhaa, parantaa kodin turvallisuutta ja nipistää energiankulutuksesta. Täydellisesti remontointiin sopiva Wiser hyödyntää olemassa olevaa kaapelointia ja tuo älyn saumatomasti sähkökalusteisiin, tarjoten samalla mainion lisämyyntimahdollisuuden ammattilaiselle!

Vanhat kytkimet on helppo korvata Wiser Exxact -kalusteilla, jotka ohjaavaat valaisinkuormia suoraan, joten mitään erillisiä vastaanottimia ei tarvita. Remontoinnissa kannattaa myös rohkeasti käyttää Wiserin LED-valonsäätimiä, koska ne eivät vaadi nollajohdinta ja tarjoavat loppuasiakkaalle kytkimiä enemmän lisäarvoa.

Kiinteästi asennettujen sähkökalusteiden lisäksi Wiser-kotia voidaan täydentää langattomilla sensoreilla tai esimerkiksi turvakameroilla. Kaikkea pääsee seuraamaan ja ohjaamaan myös etänä, kunhan käytössä on ilmainen Wiser by SE -sovellus (iOS & Android), keskusyksikkö ja internet-yhteys, jotka järjestelmä vaatii aina toimiakseen oikein.

Langaton Zigbee 3.0 teknologia mahdollistaa monta asiaa ja yhtenä esimerkkinä on langaton painike eteisessä, johon asetetaan puhelinsovelluksella ”Kotona” ja ”Poissa” tilanteet. Näin lähdettäessä kotoa saadaan helposti sammutettua kaikki valot, kytkettyä irti halutut pistorasiat ja aktivoitua kameravalvonnan – ja kaikki tämä ilman ylimääräisiä kaapelointeja.

Wiser-kodin mahdollisuudet ovat rajattomat ja ammattilaisen työtä helpottaa erityisesti se, että loppukäyttäjät voivat itse muokata kotiensa toimintoja jälkikäteen. Näin asentaja pääsee siirtymään heti seuraavaan projektiin ilman lisäkäyntejä jälkikäteen.

 

Katso Wisereiden valikoima verkkokaupassa

 


Teksti ja kuvat: Schneider Electric 

Schneider Electric

VIPU-WAGO:n isoveli

Nyt myös 6 mm2 versiona

Uudet Renova pinta-asennustuotteet Schneider Electriciltä

Renova pinta-asennuskalusteiden klassinen retro tyyli sopii erityisesti vanhan tyyliseen sisustukseen.

ABB:n moottorinkäynnistin pikajousiliittimin

ABB lanseeraa uudenlaisen liitintekniikan AF-kontaktoriin ja MS132 moottorinsuojakatkaisijaan