SLO:n monipuolisesta valikoimasta löydät sähkötarvikkeiden lisäksi asentamiseen ja turvalliseen työskentelyyn tarvittavat välineet.

Valikoimaa kehitetään kaikkien asiakassegmenttiemme tarpeet huomioiden ja valikoimistamme löytyy oikeat ratkaisut verkonrakentajienkin erityistarpeisiin.

Asentajien turvallisuus ja käyttäjäystävällisyys keskeistä

Valikoimamme kantavana ajatuksena on asentajien turvallisuus ja käyttäjäystävällisyys. Kauttamme saat kaikki turvalliseen työskentelyyn vaadittavat työkalut ja henkilökohtaiset varusteet – suojaudut sitten putoamiselta, putoavilta esineiltä, valokaarilta tai kylmyydeltä.

Toimitamme myös suurempia verkostorakentamisen työvälineitä kuten kaapelikelakärryjä, sähkökaapinnostolaitteita sekä kaapelin veto- ja työntölaitteita.

Lisäksi palvelutarjontaamme kuuluu erilaisia henkilökoulutuksia, kuten masto- ja pylvästyökoulutusta.

Asennuksen jälkeiseen kaapelin toimivuuden mittaukseen valikoimastamme löydät Chauvin Arnoux eristysvastusmittarit ja maadoitusmittarit. Apua kaapelin paikantamiseen tai vian etsintään saat 3M Dynatel -hakulaitteesta, joka kuuluu myös valikoimaamme.

Runsaasti verkostorakentamisen työvälineitä ja mittareita nopeilla toimituksilla

Sähköiset tilauskanavamme palvelevat 24/7, jolloin saat tilattua tarvitsemasi tuotteet SLO Appin tai verkkokaupan kautta jo seuraavaksi aamuksi. Valittavanasi on tuotteita yli 2000 nimikkeen varastovalikoimasta.


SLO:n valikoimasta löytyy verkonrakentajille muun muassa:

  • Laadukkaita käsityövälineitä, kuten Wihan jännitetyöhön hyväksytyt momenttityökalut ja Knipexin putoamissuojatut työkalut
  • Maanalaiseen työhön soveltuvat hydrauliset ja akkukäyttöiset sähkö- työvälineet Milwaukeelta
  • Etäkäytettävät katkaisutyökalut Klaukelta
  • Työmaadoitusvälineet Ragnar Stålskogilta
  • Chauvin Arnouxin mittarit ja testausvälineet
  • Elpressin uuden sukupolven C-liittimet
Teksti:
Timo Bergholm /
SLO Oy
Kuva:
Knipex

Runpotec Putkikäärmeet ja vetojouset

Runpotecin lasikuituisista vetojousista & putkikäärmeistä löytyy vaihtoehto useimpiin tarpeisiin aina 30 metristä 300 metriin.  Lasikuitutankojen paksuudet ovat 4,5 - 11 millä ja Runpo 5 ”vetojousi” tarjoaa lähes katkeamattoman ja murtumattoman 3x polymeeripunoksen niin 16 kuin 20 mm asennusputkivetoihinkin.

Putoamissuojatut työkalut Knipexiltä

SLO työkaluvalikoimista löydät nyt myös runsaasti Knipex –tuotteita

Kaapelinjatkospukki APU

APU-asennuspukki on suunniteltu yhdessä verkostoasentajien kanssa helpottamaan kaapelijatko ja -pääteasennuksia kaikissa olosuhteissa.