SLO:n monipuolisesta valikoimasta löydät sähkötarvikkeiden lisäksi asentamiseen ja turvalliseen työskentelyyn tarvittavat välineet.

Valikoimaa kehitetään kaikkien asiakassegmenttiemme tarpeet huomioiden ja valikoimistamme löytyy oikeat ratkaisut verkonrakentajienkin erityistarpeisiin.

Asentajien turvallisuus ja käyttäjäystävällisyys keskeistä

Valikoimamme kantavana ajatuksena on asentajien turvallisuus ja käyttäjäystävällisyys. Kauttamme saat kaikki turvalliseen työskentelyyn vaadittavat työkalut ja henkilökohtaiset varusteet – suojaudut sitten putoamiselta, putoavilta esineiltä, valokaarilta tai kylmyydeltä.

Toimitamme myös suurempia verkostorakentamisen työvälineitä kuten kaapelikelakärryjä, sähkökaapinnostolaitteita sekä kaapelin veto- ja työntölaitteita.

Lisäksi palvelutarjontaamme kuuluu erilaisia henkilökoulutuksia, kuten masto- ja pylvästyökoulutusta.

Asennuksen jälkeiseen kaapelin toimivuuden mittaukseen valikoimastamme löydät Chauvin Arnoux eristysvastusmittarit ja maadoitusmittarit. Apua kaapelin paikantamiseen tai vian etsintään saat 3M Dynatel -hakulaitteesta, joka kuuluu myös valikoimaamme.

Runsaasti verkostorakentamisen työvälineitä ja mittareita nopeilla toimituksilla

Sähköiset tilauskanavamme palvelevat 24/7, jolloin saat tilattua tarvitsemasi tuotteet SLO Appin tai verkkokaupan kautta jo seuraavaksi aamuksi. Valittavanasi on tuotteita yli 2000 nimikkeen varastovalikoimasta.


SLO:n valikoimasta löytyy verkonrakentajille muun muassa:

  • Laadukkaita käsityövälineitä, kuten Wihan jännitetyöhön hyväksytyt momenttityökalut ja Knipexin putoamissuojatut työkalut
  • Maanalaiseen työhön soveltuvat hydrauliset ja akkukäyttöiset sähkö- työvälineet Milwaukeelta
  • Etäkäytettävät katkaisutyökalut Klaukelta
  • Työmaadoitusvälineet Ragnar Stålskogilta
  • Chauvin Arnouxin mittarit ja testausvälineet
  • Elpressin uuden sukupolven C-liittimet
Teksti:
Timo Bergholm /
SLO Oy
Kuva:
Knipex

Wihan kompakti makasiinimeisseli Pocketmax® mahtuu taskuun kuin taskuun

Pienikokoinen makasiinimeisseli vie vähän tilaa, mutta soveltuu erinomaisesti ruuvaukseen.

STEINEL 200˚C rajoitettu HG2320E kuumailmapuhallin

STEINEL HG 2320 E 200˚C rajoitetulla Profi-kuumailmapuhaltimella tehokasta työskentelyä ilman tulityölupia STEINEL valmistaa kuumailmapuhaltimia ja kuumaliimapistooleja ammattikäyttöön. STEINEL-suorituskykyyn pystyt luottamaan jokapäiväisessä, vaativassakin käytössä. STEINEL kehittää ja testaa tuotteet sisäisesti tarkkojen laatustandardien mukaisesti. Jokainen tuote valmistetaan STEINELin omissa tehtaissa Euroopassa. STEINEL HG 2320 E rajoitetun kuumailmapuhaltimen (Snro 6419421) lämpötila on ohjelmallisesti rajoitettu max. 200 °C:een. Rajoituksen ansiosta voit tehdä vähäisen palovaaran tulitöitä ilman tulityölupia tai -kortteja. Profi-kuumailmapuhallin HG2320E istuu hyvin kädessä, joten sen kanssa on mukava työskennellä. Laitteen LCD-näyttö ja jäännöslämmön indikaattori lisäävät turvallisuutta ja yksilöllisesti asetettavat ohjelmat tuovat joustavuutta työskentelyyn. Lämpötilaa on myös helppo hallita, mikä lisää tarkkuuta. STEINELiltä löytyy kattava lisävarustevalikoima, johon kuuluu erilaisia suuttimia, joiden ansiosta puhallin on erinomainen valinta lämpöherkille kohteille. Tehoa puhaltimesta löytyy 2300 W. Helposti vaihdettava virtajohto (3 m) helpottaa huoltoa. Laitteessa on optimoitu painon jakauma ja ylikuumenemissuoja. Koneessa on LOC-toiminto, joka estää valittujen asetusten muuttamista vahingossa, näin voit työskennellä huoletta. [su_table responsive="yes" fixed="yes"] Snro Selite 6419421 Steinel kuumailmapuhallin  - S351502-R200 [/su_table] Teksti ja kuvat: STC trading 

AIRTHINGS WAVE -RADONMITTARI

  Radon on maaperässä muhiva uraanin hajoamiskaasu, joka päätyy perustusten ja lattianrakosten kautta rakennuksiin ja kertyy sisäilmaan.