Petteri Mattinen
markkinointipäällikkö,
SLO Oy
21.8.2017

SLO:n ratkaisut ja palvelut ovat nyt kaikkien teollisuusasiakkaiden käytettävissä.

Laaja tuotevalikoimamme käsittää moottorilähtöjen, sähkönjakelun, tiedonsiirron sekä pneumatiikan ratkaisut ja palvelut helpottavat logistiikan sekä materiaalivirtojen hallinnassa. SLO on tekninen asiantuntija alueellasi.

SLO suurimpana sähkötukkuliikkeenä on myös toimija, joka palvelee laajalla ratkaisuvalikoimallaan sekä palveluilla. SLO:n laaja teollisuustuotteiden ja ratkaisujen valikoima takaa asiakkaalle huolettoman ja helpon paikan asioida sekä varmistaa teollisuusprosessin jatkuvuus. SLO huolehtii asiakkaansa kunnossapitotarvikkeiden saannista, toimittaa laitteet ja järjestelmät sekä palvelee teollisuutta erilaisten palvelujen kautta. Olemme vahvasti mukana valmistavan teollisuuden kunnossapitohankkeissa, laite- ja keskusvalmistuksessa, voimalaitoksilla ja enenevässä määrin myös projektikaupassa.

Toimittamamme ratkaisut pohjautuvat tunnettujen globaalien valmistajien tuotteisiin ja laatuun. Voimme tuoda selkeätä kustannusetua asiakkaalle tehokkaalla logistisella prosessillamme sekä nopealla saatavuudella keskusvarastostamme. Samoin asiakkaamme ovat hyötyneet mm. projektointipalveluistamme. Tästä esimerkkinä mm. Metsä Groupin biotetuotetehdas  Äänekoskella, missä SLO huolehtii asiakkaan puolesta keskitetysti ja koordinoidusti tilauksista etukäteen sovittujen tietojen mukaisesti (tästä voit lukea lisää SLO Valinnat 4/2016 –lehdestämme). Luotamme mm. ABB:n, Siemensin, SMC Pneumaticsin, Prysmianin sekä Weidmullerin laatuun ja valikoimaan toimituksissamme. Olemme lisänneet teknistä osaamista SLO:lla perustamalla erityisen teknisen tuen tiimin, jonka tehtävänä on kouluttautua toimittajillamme sekä tukea myyntiämme kaikenlaisissa hankkeissa ja kysymyksissä.

Me SLO:lla olemme valmiit huolehtimaan jatkuvasta materiaalivirrastasi. Otathan yhteyttä lähimpään SLO-yhteyshenkilöösi, jotta voimme kertoa lisää.

Positiivisesti poikkeava yhteistyö

Ab LKI Käldman Oy:n tilaus- ja toimitusprosessi uusittiin perustuksia myöten SLO:n palvelukokonaisuuden avulla

ACS880 teollisuustaajuusmuuttaja

Soveltuu monipuolisesti teollisuuden tarpeisiin ACS880 on taajuusmuuttaja, joka soveltuu laajaan skaalaan erilaisia sovelluksia erittäin tarkan moottorisäätönsä ansiosta.

Raaka-ainepula uhkaa aiheuttaa teollisuuteen häiriötilan

Pandemian aiheuttamat muutokset taloudessa ovat aloittaneet laajan hintainflaation ja saatavuuspula uhkaa monissa raaka-aineissa ja komponenteissa. Elämä poikkeuksellisissa olosuhteissa siis jatkuu vielä toistaiseksi ja sen vaikutukset koskettavat monia, suoraan tai välillisesti.