Petteri Mattinen
markkinointipäällikkö,
SLO Oy
21.8.2017

SLO:n ratkaisut ja palvelut ovat nyt kaikkien teollisuusasiakkaiden käytettävissä.

Laaja tuotevalikoimamme käsittää moottorilähtöjen, sähkönjakelun, tiedonsiirron sekä pneumatiikan ratkaisut ja palvelut helpottavat logistiikan sekä materiaalivirtojen hallinnassa. SLO on tekninen asiantuntija alueellasi.

SLO suurimpana sähkötukkuliikkeenä on myös toimija, joka palvelee laajalla ratkaisuvalikoimallaan sekä palveluilla. SLO:n laaja teollisuustuotteiden ja ratkaisujen valikoima takaa asiakkaalle huolettoman ja helpon paikan asioida sekä varmistaa teollisuusprosessin jatkuvuus. SLO huolehtii asiakkaansa kunnossapitotarvikkeiden saannista, toimittaa laitteet ja järjestelmät sekä palvelee teollisuutta erilaisten palvelujen kautta. Olemme vahvasti mukana valmistavan teollisuuden kunnossapitohankkeissa, laite- ja keskusvalmistuksessa, voimalaitoksilla ja enenevässä määrin myös projektikaupassa.

Toimittamamme ratkaisut pohjautuvat tunnettujen globaalien valmistajien tuotteisiin ja laatuun. Voimme tuoda selkeätä kustannusetua asiakkaalle tehokkaalla logistisella prosessillamme sekä nopealla saatavuudella keskusvarastostamme. Samoin asiakkaamme ovat hyötyneet mm. projektointipalveluistamme. Tästä esimerkkinä mm. Metsä Groupin biotetuotetehdas  Äänekoskella, missä SLO huolehtii asiakkaan puolesta keskitetysti ja koordinoidusti tilauksista etukäteen sovittujen tietojen mukaisesti (tästä voit lukea lisää SLO Valinnat 4/2016 –lehdestämme). Luotamme mm. ABB:n, Siemensin, SMC Pneumaticsin, Prysmianin sekä Weidmullerin laatuun ja valikoimaan toimituksissamme. Olemme lisänneet teknistä osaamista SLO:lla perustamalla erityisen teknisen tuen tiimin, jonka tehtävänä on kouluttautua toimittajillamme sekä tukea myyntiämme kaikenlaisissa hankkeissa ja kysymyksissä.

Me SLO:lla olemme valmiit huolehtimaan jatkuvasta materiaalivirrastasi. Otathan yhteyttä lähimpään SLO-yhteyshenkilöösi, jotta voimme kertoa lisää.

Enemmän ominaisuuksia pienemmällä tilantarpeella

SMC:n modulaariset paineilman käsittelylaitteet löytyvät nyt yhtenäisellä profiililla ja erittäin kompakteilla asennusmitoilla. AC-D-sarja kattaa kaiken suodattimista ja paineensäätimistä virtausmittareihin samanaikaisella paineen ja lämpötilan mittauksella.

ABB SynRM moottorit energiatehokkuuden määrittäjinä

Kestomagneettitekniikan edut ja induktiojärjestelmän yksinkertaisuus ja huollettavuus samassa laitteessa: moottorikäyttöpaketit ovat optimoituja kokonaisratkaisuja, joissa yhdistyvät hyvin tunnettu staattoritekniikka, innovatiivinen magneetiton roottorimalli, luokkansa parhaat teollisuusluokan taajuusmuuttajat ja ohjelmiston edistykselliset ominaisuudet. ABB:n ACS880 taajuusmuuttajasta, sekä SynRM moottorista rakentuvan kokonaisuuden energiatehokkuus on taattu. Ohessa kuvassa 1 on esimerkkitulos 11 kW ACS880 + ABB SynRM -paketin hyötysuhdemittauksista. Koko SynRM moottorien tehovalikoiman mittaustulokset löytyvät ABB:n verkkosivuilta. Miksi ABB:n SynRM IEC-mitoitettujen Induktiomoottoreiden korvaaminen mahdollista ilman mekaanisia muutoksia Luokkansa paras käyttövarmuus laakereiden matalamman lämpötilan ansiosta (Jopa 30 astetta matalampi lämpötila käämeissä ja jopa 15 astetta matalampi lämpötila laakereissa.) Kestomagneettimoottorin suorituskyky ilman magneetteja Induktiomoottoreihin verrattava kustannustehokkuus ja huollettavuus Esimääritetyt laitepaketit 315 kilowattiin saakka Vahvistetut energiatehokkuusarvot tarkkoja energiankulutuslaskelmia varten.   [caption id="attachment_20883" align="alignnone" width="706"] ABB ACS880 taajuusmuuttaja + ABB SynRM -moottorin kokonaishyötysuhdemittaustulokset.[/caption]   Tekniset-tiedot Jännite: 400 V ja 690 V Teho: 5,5 - 315 kW IEC-rungot: IEC132 - IEC315