Esapekka Turunen
Teknisen tuen päällikkö,
SLO Oy
24.1.2017

SLO on nyt myös teollisuuden asiantuntijakumppanisi.

Uusi teknisen tuen yksikkömme toimii SLO:n myynnin tukena ja auttaa löytämään parhaat ratkaisut yrityksenne tarpeisiin.
Teknisen tuen yksikkö koostuu koulutetusta henkilökunnasta. Olemme myös paketoineet sinulle valmiita ratkaisuja laaja-alaisen asiantuntemuksemme voimin, missä yhdistyvät uusimmat tuotteet, luotettavimmat tavarantoimittajat sekä SLO:n palvelut.

Uusi teknisen tuen yksikkömme tuo SLO:hon entistä vahvemman osaamisen teollisuuden eri tuotteisiin ja järjestelmiin. Alan parhaiden asiantuntijoiden avulla löydät jatkossa toimivimmat ratkaisut laitteistojesi uusimiseksi ja kehität teollisuuden prosessejasi vastaamaan nykypäivän vaatimuksia.

Teemme jatkossa entistä aktiivisemmin yhteistyötä alalla toimivien tunnettujen toimittajien ja laitevalmistajien kanssa. Tarkoituksenamme on myös sertifioitua valmistajien ohjeiden mukaisesti eri tuotealueilla.

Ennakoiva kunnossapito

Ennakoivan kunnossapidon merkitys on suuri. Oikeat ratkaisut kunnonvalvonnassa ehkäisevät laitteiden vikaantumisen jo hyvin ajoissa ja vältyt turhilta rikkoutumisilta tai käyttökatkoksilta.

Logistiikkakeskus palvelee

Vantaalla sijaitsevasta SLO:n logistiikkakeskuksesta löydät laajan valikoiman laitteita ja varaosia teollisuuden tarpeisiin. Lisäksi nopeat ja sujuvat toimituspalvelumme takaavat työsi edistymisen ilman pitkiä odotusaikoja.

SLO – Helpoin paikka asioida

Meille on tärkeintä, että olemme asiakkaillemme helpoin paikka asioida. Tämän vuoksi asiakkaidemme käytössä on osaavan myyntihenkilöstön lisäksi SLO verkkokauppa, SLO-applikaatio sekä laaja myymäläverkosto ympäri Suomen! Katso lähin myymäläsi yhteystiedot sivuiltamme tai lataa käyttöösi SLO App Google Play -kaupasta tai App Storesta.

SLO:lta saat puistomuuntamot, pultit ja pyyhkeet

SLO on paljon muutakin kuin sähkötarvikkeita. Harvalle tulee ehkä mieleen nakutella MMJ:n tai puistomuuntajatilauksen jatkeeksi tilausrivit jäähdytysnesteestä, moottorisahan teräketjuista tai käsien puhdistusliinoista.

SLO:n tekninen tuki auttaa tuotevalinnoissa

Vuoden iän saavuttava myynnin tekninen tuki auttaa teitä löytämään oikeat tuotteet ja toimivimmat kokonaisratkaisut

SLO:n asiantuntijan kolme LOGO! -vinkkiä

LOGO! on pieni suuri ohjain, millä toteutat teollisuuden pienet prosessit, kiinteistöjen ohjaukset ja valvonnat, ajoneuvo sovellukset, etäohjaukset ja etävalvonnat, sekä paljon muuta.