Seppo Mustonen
Aluejohtaja Pohjois-Suomi,
SLO Oy
9.5.2019

SLO on paljon enemmän kuin pelkästään sähkötarvikkeiden tukkukauppa. Tänä päivänä olemme monipuolinen ja asiakaslähtöinen myyntiyhtiö, joka tarjoaa erittäin laajan tuotevalikoiman lisäksi lisäarvoa tuovia palveluja sekä logistiikan kokonaisratkaisuja.

Esiasennuspalvelu tehostaa työmaasi logistiikkaa selkeästi merkityillä tuotteilla, lyhyillä toimitusajoilla ja haluamassasi eräkoossa töiden etenemisen tahdissa. 

SLO:n on erikoistunut tekemään asiakkaiden vaativiin projekteihin esiasennuspalvelua koskien valaisimia, laippamoottoreita ja jakokaappeja. Näillä lisäarvopalveluilla vapautamme asiakkaan resursseja ja helpotamme projektien läpivientiä eli saat esimerkiksi uuden moottorin nopealla aikataululla tai sisävalaisimet räätälöitynä haluamillasi pistoliittimillä varustettuina.

Esiasennuspalvelu tehostaa työmaasi logistiikkaa selkeästi merkityillä tuotteilla, lyhyillä toimitusajoilla ja haluamassasi eräkoossa töiden etenemisen tahdissa. Esiasennetuilla ja valmiiksi testatuilla tuotteilla yksinkertaistat työvaiheita ja nopeutat työvaiheen läpivientiä. Myös asiakkaan toiveiden mukaisia esiasennuksia tehdään tietyin ehdoin.

Mottomme on, että SLO on helpoin paikka asioida. Palvelemme juuri sinua hyödyttävällä ja toivomallasi tavoin: Henkilökohtaisesti myymälöissämme sekä digitaalisesti.

Saat kaiken tarvitsemasi meiltä

SLO on Suomen suurin sähkötarviketukkukauppa. Olemme monipuolinen ja asiakaslähtöinen myyntiyhtiö, joka tarjoaa erittäin laajan tuotevalikoiman lisäksi lisäarvoa tuovia palveluja sekä logistiikan kokonaisratkaisuja, jotka helpottavat elämääsi.

SLO:n Logistiikkakeskuksen laajennus ja automatisointi vuoden käytössä

SLO panostaa tehokkaaseen, toimitusvarmaan ja virheettömään logistiikkaan – tavoitteena tarjota asiakkaille markkinoiden luotettavin ja nopein toimituskanava sekä monipuoliset logistiset lisäpalvelut.

SLO:n tekninen tuki auttaa tuotevalinnoissa

Vuoden iän saavuttava myynnin tekninen tuki auttaa teitä löytämään oikeat tuotteet ja toimivimmat kokonaisratkaisut