Seppo Mustonen
Aluejohtaja,
SLO Oy
18.10.2021

SLO Oy on Suomen suurin sähkötarviketukku. Historiamme alkaa vuodesta 1945, jolloin toimintamme alkoi nimellä Sähköliikkeiden Oy. Nykyisin kuulumme Sonepar-konserniin, joka on maailman suurin sähkötarviketukkuliike.

Tilatessasi sähkötarvikkeita SLO:lta voit luottaa, että saat tuotteet ajallaan, ehjänä, oikein kerättynä ja virheettömästi laskutettuna. Käytössämme on uusi SAP S/4 Hana -kokonaisvaltainen toiminnanohjausjärjestelmä, joka on älykäs, joustava, turvallinen sekä täysin integroitu ERP-ohjelmisto.

Logistiikkakeskuksemme automatisoidut työvaiheet ovat auttaneet pudottamaan keräilyvirheet murto-osaan aiemmasta ja nostamaan kapasiteettia kustannustehokkaasti. Automaation avulla SLO:n toimitusten laatu kasvaa, ja kollitarra sekä lähetyslista ovat selkeämpiä sekä informatiivisempia. Olemme sähköalan ainoa toimia, jolla on käytössä täysin automaattinen tavaroiden keräys ja pakkaus. Toimitusvarmuutemme asiakkaalle on keskimäärin 99 %.

Valikoimamme on Suomen laajin: löydät verkkokaupastamme yli 170.000 tuotetta. Voit siis luottaa, että saat kaikki tarvitsemasi sähkötarvikkeet meiltä, yhdestä paikasta. Varastomme pullistelee tavaraa: olemme varautuneet nyt niin korkeasuhdanteeseen kuin komponenttipulaankin lisäämällä varaston arvoamme reilusti.  Laajensimme varastoamme muutama vuosi sitten, joten laatumme sekä toimitusvarmuutemme pysyy korkealla tilausmäärien kasvaessakin.

Kehitämme ja parannamme toimintaamme koko ajan, mutta nyt kaikki isot kehityshankkeemme ja -projektimme ovat valmiina sekä toiminnassa. Lisäksi henkilökuntamme on osaavaa, kokenutta ja työhönsä sitoutunutta. Siksi voit luottaa, että SLO on riskittömin, luotettavin ja edullisin yhteistyökumppanisi. Olemmekin sinulle helpoin paikka asioida – tänään ja huomenna.