Ulkovalaisinpylväille, mastoille, opastauluille, liikennevaloille ja -merkeille

Perusta laatuun- Valokeilassa vuodesta 1968!

RST-auraussuojalla varustettu jalusta sopii hyvin viimeisteltyyn ja kestävään perustamiseen. Ruostumaton kahden millimetrin vahvuinen teräsvaippa suojaa tehokkaasti jalustan yläpäätä esimerkiksi aurausvaurioilta. Käyttämällä teräspäällä varustettuja jalustoja saadaan merkittäviä säästöjä ja pidempi elinkaari valaistusrakenteille. Jalustassa on myös ruostumaton säätö-/ kiinnitysruuvimekanismi. Voimakas kartiomainen muoto, jalustan sivujen ulkonevat siivekkeet sekä pohjan leveä jalkaosa takaavat parhaat DL3-arvot. Teräspäiset jalustat saatavilla nyt myös RAL-värikartan sävyihin maalattuna!

Neljä kaapeliaukkoa jalustassa on tuplasti parempi

Ulkovalaistuksessa käytettävien sähkökaapeleiden määrät kasvavat ja tilasta on puutetta. Neljällä kaapeliaukolla varustettu valaisinpylvään betonijalusta antaa 100% enemmän tilaa ja mahdollisuuksia. Yhteiskäyttöpylväissä tai risteysalueilla erityyppiset tai eri suunnista tulevat ohjausmaakaapelit ja voimakaapelit voidaan nyt putkittaa omiin ryhmiinsä ja viedä jopa neljästä kaapeliaukosta sisään.

Sähkö-Jokisen SJ ja SJ-TER betonijalustat voidaan varustaa nyt useammalla kaapeliaukolla. Uutuustuote helpottaa ja nopeuttaa huomattavasti asennustyötä verkonrakentamisessa ja on siksi hyvin käyttökelpoinen. Jalustavalmistuksen edelläkävijänä ja yhteistyössä kanssanne löydämme parhaat ratkaisut sujuvaan asennustyöhön.

Löydät sähköisen esitteen täältä


Teksti ja kuvat: Sähkö-Jokinen Oy

Ainutlaatuinen yhdistelmäkaappi nopeuttaa sähköliittymien käyttöönottoa

Caruna huolehtii sähkönjakelusta sekä ylläpitää, kunnostaa ja rakentaa säävarmaa sähköverkkoa yli 680 000 asiakkaalleen Etelä-, Lounais- ja Länsi-Suomessa, Joensuussa, Koillismaalla sekä Satakunnassa. Yritys on hiljattain kehittänyt itselleen pienjänniteverkon rakentamiseen mallin, mikä mahdollistaa uusien liittymien nopean käyttöönoton ja parantaa samalla asiakaskokemusta.

PIPELIFE ROCKY jatkoholkit

Mustat Rocky PE -jatkoholkit 75, 90, 110, 125, 140 ja 160mm putkien jatkamiseen.