Siemensin SIRIUS ACT -ohjauskaluste-sarja on suunniteltu kestämään rankkoja olosuhteita.

Tuotesarja sopii myös ATEX tilaluokkaan 22, kun siihen valitaan sopivat koskettimet ja LED-valomoduuli.

SIRIUS ACT voidaan liittää ohjausjärjestelmään perinteisellä tavalla johdottamalla tai väylän kautta. Väyläratkaisuina ovat AS-interface, IO-Link ja Profinet.

AS-interface ja Profinet sopivat myös koneturva- sovelluksiin.

Konfiguraattorilla voidaan valita yksittäiset komponentit, valmiiksi kasatut kotelot ja myös yksittäiset kilvet. Kilvissä voi olla tekstiä, symbooleja kirjastosta tai kuvia.

IP69K-kotelointiluokka on tuotesarjan vakio-ominaisuus ja se on erityisen tarpeellinen elintarviketeollisuudessa, jossa tuotantolaitteita pestään kuumalla ja korkeapaineisella vedellä.

Tuotesarja on suunniteltu ja testattu myös kotelointiluokkiin IP66 ja IP67. Koskettimia voi asentaa kaksi peräkkäin ja kolme vierekkäin. Kalusteisiin saa myös suojuksia ja metallista tehtyjä ei-toivotun käytön estäviä suojuksia.

Lisätietoja: www.siemens.fi/sirius

Positiivisesti poikkeava yhteistyö

Ab LKI Käldman Oy:n tilaus- ja toimitusprosessi uusittiin perustuksia myöten SLO:n palvelukokonaisuuden avulla

Näin valitset oikean pistotulppaliitäntäisen UPSin

Digitalisaatio ja kehittynyt tietoyhteiskunta ovat lisänneet UPS-laitteiden merkitystä toimintojen jatkumisen ja tiedon säilymisen turvaajana. Onnistuneen varmennuksen perustana on aina onnistunut mitoitus ja laitevalinta. Tekstissä käydään läpi pistotulppaliitäntäisten UPSien valintaan liittyviä asioita.