Siemensin SIRIUS ACT -ohjauskaluste-sarja on suunniteltu kestämään rankkoja olosuhteita.

Tuotesarja sopii myös ATEX tilaluokkaan 22, kun siihen valitaan sopivat koskettimet ja LED-valomoduuli.

SIRIUS ACT voidaan liittää ohjausjärjestelmään perinteisellä tavalla johdottamalla tai väylän kautta. Väyläratkaisuina ovat AS-interface, IO-Link ja Profinet.

AS-interface ja Profinet sopivat myös koneturva- sovelluksiin.

Konfiguraattorilla voidaan valita yksittäiset komponentit, valmiiksi kasatut kotelot ja myös yksittäiset kilvet. Kilvissä voi olla tekstiä, symbooleja kirjastosta tai kuvia.

IP69K-kotelointiluokka on tuotesarjan vakio-ominaisuus ja se on erityisen tarpeellinen elintarviketeollisuudessa, jossa tuotantolaitteita pestään kuumalla ja korkeapaineisella vedellä.

Tuotesarja on suunniteltu ja testattu myös kotelointiluokkiin IP66 ja IP67. Koskettimia voi asentaa kaksi peräkkäin ja kolme vierekkäin. Kalusteisiin saa myös suojuksia ja metallista tehtyjä ei-toivotun käytön estäviä suojuksia.

Lisätietoja: www.siemens.fi/sirius

Weidmüllerin kaapeli- ja merkintäratkaisut sekä ammattilaisten käsityökaluvalikoima

Asiakaskohtaiset tuotteet helposti Weidmüllerin sovelluksilla

Soneparin tuotepäällikkö suosittelee Omronin E3AS-valokennosarjaa

Tuotantolinjoilla voi liikkua sensoreille vaikeasti tunnistettavia kappaleita Epäsäännöllisten muotojen ja moniväristen kappaleiden luotettava tunnistaminen tuotantolinjalla on vaativaa. Jos mitattava matka vielä on pitkä, toteutus on vaatinut usein monimutkaisia peili- ja heijastinratkaisuja.

Valaisimen yksilöllinen osoite ohjaa valoja halutusti

SLO:n logistiikkakeskuksen laajennusosan varastohallin valaistusta ohjataan DALI:lla ja tunnistimilla