Uusi teholähde on vankkarakenteinen ja vaivaton kytkeä

Siemens on tuonut markkinoille uudet Euroopassa valmistetut Sitop PSU6200 -teholähteet. Tuotteet ovat yksivaiheisia 12 V ja 14 V tasajännitteen teholähteitä, joissa on laaja vaihto- ja tasajännitteen syöttöalue. Sitopin monipuolisesta diagnostiikkarajapinnasta saa tietoja jännite- ja virta-arvoista sekä lämpötilasta. Yksivaiheiset käyttäjäystävälliset teholähteet ovat saatavilla eri teholuokissa. Niiden nimellislähtövirrat ovat 1,3–20 A. Luotettava Sitop PSU6200 -tuoteperhe täyttää vuonna 2020 voimaan tulevat EMC-standardit.

Asiakashyödyt

  • Hyvin suojatut terminaalit laadukkailla jousiliittimillä mahdollistavat nopean ja helpon johtojen kytkemisen
  • AC- ja DC-syöttöjännitteen automaattinen tunnistaminen
  • Ohuesta rakenteesta johtuva pieni tilan tarve
  • Jopa 95 % hyötysuhde
  • Pystyy syöttämään jatkuvasti jopa 120 % tehoa 45 °C ympäristölämpötilassa

Teksti ja kuvat: Siemens

Sertifioidulla yhteistyöllä parempaa mittaustekniikkaa

Value Provider –kumppanuusohjelma laajeni instrumentointituotteisiin Sonepar Suomi Oy on saanut ensimmäisenä tukkuliikkeenä maailmassa ABB Value Provider -sertifikaatin koskien ABB:n instrumentointituotteita.

Paineenkohotusta ilman sähköä

Helppo tapa yksittäisen kohteen paineenkohotukseen ilman paine-ilmaverkon paineen nostamista.

Moottorin asennusasennot ja käyttöikä

Tyypillisesti moottoria tilattaessa asennusasennoksi oletetaan vaaka-asento, joko tassuilla (IMB3/IM1001) * tai laipalla (IMB5/IM3001) *, jollei muuta ole tilauksella mainittu. Voiko tällaisen moottorin sitten asentaa esimerkiksi pystyasentoon akseli alas- tai ylöspäin? Pääsääntöisesti kyllä voi, kunhan muutama asia huomioidaan.